Ez a tökéletes sarokmagasság Manolo Blahnik szerint

Ez a tökéletes sarokmagasság Manolo Blahnik szerint
2016. március 22.

Manolo álmokat tervez, és ha ez még nem lenne elég, ezek az álmok még kényelmesek is. A cipőtervezés királya minden téren szabadjára engedi a fantáziáját, csupán egy dologhoz tartja magát - a szerinte tökéletes sarokmagassághoz!


Már Diana hercegnő is Manolo Blahnikban tipegett, sőt a pop királynője, Madonna is, aki szerint egy ilyen darab jobb, mint a szex, hiszen tovább tart. De a koronát a Szex és New York sorozat, illetve Sarah Jessica Parker tette fel a tervező fejére, hiszen SJP szekrényében számtalan Blahnik sorakozik. Ez nagy részben köszönhető a hihetetlenül igényes és egyedi kivitelezésnek, izgalmas formáknak, színeknek - mondhatjuk, hogy Manolo fölülírt mindent, amit eddig a cipőkről gondoltunk. Ám ezek a darabok nem csak szépek, hanem kényelmesek is. És ez az, ami valljuk be, egy szandál vagy tűsarkú esetében ritka.


tökéletes sarokmagasság
tökéletes sarokmagasság

Minden szezonban kicsit más, merész és újító - de a hosszú évek alatt kifejlesztett tökéletes sarkakon csak ritkán változtat a tervező, aki egyébként a mai napig aktívan részt vesz a cipők készítésében, mint egy igazi kisiparos, csak neki egy világhírű vállalkozás van a háta mögött. Manolo Blahnik szerint a tökéletes tűsarkú magassága két hüvelyk, vagyis 5 cm. "Ebben könnyű járni, és az egész test még természetesen tud mozogni." - mondja a tervező. "Minden más kirakatcipő. Szép, jól mutat a képeken, de képtelenség benne megmozdulni.". És mit tegyünk akkor, ha még is egy extramagas magas sarkú van a lábunkon? Manolo szerint csak kapaszkodjunk meg jól egy férfiban!


tökéletes sarokmagasság
tökéletes sarokmagasság


3+1 egyszerű trükk, hogy ne vegyél többé kényelmetlen magas sarkút - Kattints ide!

Tehát ilyen, mikor Rihanna Cindy Crawford lányának öltözik!

A barbadosi énekesnőnek sem kell a szomszédba mennie ha egy kis stílusról van szó, de a készen kapott ötleteket ő is jobban szereti.

5 trükk, amivel drágábbnak tűnik a frizurád

Mintha most jöttél volna a szalonból!