Trendelőzetes: 8 tavaszi stílus, egyenesen a kifutóról

Trendelőzetes: 8 tavaszi stílus, egyenesen a kifutóról

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Tóth Enikő, a Fashion Victim divatblog tulajdonosa ellátogatott a New York Fashion Weekre, és most az InStyle.hu-n számol be a legizgalmasabb bemutatókról. Íme a 2015-ös tavaszi-nyári szezon meghatározó trendjei, egy divatblogger szemszögéből!


Hervé Léger a jól ismert bandázsruháit kis méretű, arany színű fémcsatokkal és feltűnő nyári színekkel tette még különlegesebbé. Előkerültek a bikinik is, természetesen itt sem maradhattak el az egymásba fonódó kötések.




2.


Kép


Anya Caliendo kalapjai és fejdíszei a romantika jegyében születnek. Minden egyes darab egyedi, kézzel készül, varrógép és ragasztó használata nélkül. A színek szikrázóak, a részletek aprólékosan kidolgozattak és a minőségi anyagok változatosak. A díszítés lehet kristály, madártoll, gyöngy vagy akár francia Chantilly csipke.



Magyar származású divattervező is bemutathatott egy nagyszabású kollekciót a presztízsértékű divathéten. Stern Kati (Venexiana by Kati Stern) ruháival már a Szex és New York mozifilm második részében is találkozhattatok, ahol Samantha (Kim Cattrall) viselte a dizájner egyik korábbi kollekciójából származó arany színű nadrágját.



4.


Kép


Michael Costello nevét talán kevesebben ismerik itthon, pedig a tervező olyan sztárokat öltöztet, mint Beyoncé. Az új kollekció darabjai az előzőekhez hasonlóan díszesek, modern és hagyományos jegyeket egyszerre felvonultatva. Megtalálhatóak a mélyen dekoltált, a combig sliccelt, vagy a hátat teljesen szabadon hagyó nőies darabok.



5.


Kép


A Diesel Black Gold fő ismertetőjegye a bőr és a farmer. A tervező, Andreas Melbostad 2015 tavaszára szinte minden szettet csillagokkal álmodott meg. Az egyszerű szabású kopott-halványkék, illetve élénk pink-korall színű farmernadrágok, farmerszoknyák és csőtopok zordságát bőrövekkel, csillag alakú ezüst díszekkel tette lágyabbá és hordhatóbbá.



Bibhu Mohapatra új kollekcióját a körkörös geometriai minták jellemzik, digitális nyomatokként alkalmazva. A crop topokat organza betéttel tette izgalmassá a tervező, nagyon modern, futurisztikus hatást érve el.



7.



Aki kedveli a pillangókat, az bizonyára nem fog csalódni Lie Sang Bong új 'Dream Road' nevű kollekciójában, amelyben a kobaltkék, a türkiz, a halványlila és a fehér dominált.
A lepkék mellett helyet kaptak a felhő- és a virágmotívumok is. Az egyszerű fehér inget egy pillangószárnyra emlékeztető merev fűző változtatta meseszerűen nőiessé.


8.


Kép


Naeem Khan ismét lélegzetelállítót alkotott: a ruhák csipkéből és egyéb exkluzív anyagokból készültek, amelyeket apró Swarovski kristályok díszítenek. Az egyik kedvencem a kollekcióból az a tűzpiros ruha, amely nem csak részleteiben páratlan, hanem felsliccelt szoknyarésze is abszolút egyedi és merészen nőies.

Még több izgalmas részlet a New York-i Fashion Weekről itt!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!