A 2018-as szezon legmenőbb síruhatrendjei

A 2018-as szezon legmenőbb síruhatrendjei

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Síelni indulsz? Akkor van számodra néhány szuper tippünk!

A cikk támogatója az Allianz

Indul végre a síszezon, mi pedig biztosan állítjuk, hogy a divat és a téli sportok igenis megférnek egymással, sőt, a pályán legalább annyira megy a lányok között a stílusverseny, mint egy divathéten. Így hát egy igazi fashionistának kötelező síelés közben is up to date-nek lennie az aktuális trendekkel kapcsolatban, szem előtt tartva a praktikumot is természetesen.

Ha te is így gondolod, akkor jó helyen jársz, most ugyanis eláruljuk, hogy mire kell figyelned, ha te szeretnél lenni a pálya stíluskirálynője, és közben a biztonságot is fontosnak tartod – nézd csak!

1. Tükörlencsés síszemüveg

Nincs most menőbb, mint a színes tükörlencse, ami amellett, hogy óvja a szemed a káros UV-sugárzástól, csökkenti a visszatükröződést és megőrzi a kontrasztokat (ami különösen fontos sportolás közben), szuperdivatos – és valljuk be, igen látványos kiegészítő, ami az egész szetted feldobja. Ohh, és a legjobb, hogy még a hajadat is ellenőrizheted benne két csúszás között.

Kép

2. Fehér sínadrág

Öltözet terén most a fehér az abszolút kedvenc. Ha minket kérdeztek, a monokróm szettek is csodásak vele, de az igazán nagy kedvencünk, ha a fehér nadrágodhoz színes kiegészítőket választasz, amelyek még jobban ütnek az erős kontraszt miatt, az összhatás viszont nem lesz kaotikus.

Kép

3. Bohókás színek és minták

Szóval ebben a szezonban nem pörög a mix and match, viszont nem kell lemondanod most sem a feltűnő színekről. A fehér sínadrágod mellé most válassz minél élénkebb árnyalatokat és printeket, és kerülj a figyelem középpontjába.

Kép

4. Síoverál

Egy igazi retró darab is újra visszatért a trendek közé, mégpedig a síoverál, amit már a sztárok is előszeretettel viselnek sportolás közben. Nem csak szuperkényelmes, de a különböző rétegek párosításával sem kell így bajlódnod.

Kép

5. Bundás hótaposó

Akkor se feledkezz meg a megjelenésedről, ha már otthagytad a pályát. Ehhez nincs másra szükséged, mint egy bundás hótaposóra, ami most legalább annyira menő, mint anno a 2000-es években.

Kép

6. Sisak

Bár lehet, hogy a kék pálya nem tűnik veszélyesnek, mégis jobb, ha sisakban siklasz, hiszen a sisak a fejsérülések 30-50 százalékától képes megvédeni, és nem mellesleg most kicsit sem ciki. Ezerféle színben lehet már beszerezni, így ha ügyesen választasz, a sisakod legalább olyan divatos eleme lehet a megjelenésednek, mint egy kötött sapka, ami viszont baleset esetén nem sokat ér.

Kép

De nem csak sisakkal ügyelhetsz a biztonságodra! Köss Allianz utasbiztosítást vagy vásárolj bármelyik Heavy Tools üzletben, a nyereményed pedig most egy téli álomút és egy Heavy Tools síszett lehet. A játék részleteit itt találod!

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 13 izgalmas gasztroarc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány gasztroarcot!