Itt a nyár és… a júliusi-augusztusi InStyle!

Itt a nyár és… a júliusi-augusztusi InStyle!
2017. június 13.

Hogy miért szerettük ezt a lapszámot (is) készíteni? Csupa olyan hírességgel dolgoztunk együtt, aki már régóta a csúcson van, és olyanokkal is, akikről még biztosan sokat írunk majd.

Imádtuk, hogy az olykor 15 fokos hűvös időben is már a nyári kollekciókból válogattunk és nézegettük, melyek azok a frissítő beauty-újdonságok, amelyeket biztosan kipróbálunk majd a vakáció alatt.

Inspiráló magyarok
Rendhagyó divatanyagot készítettünk az úszóinkkal, akikkel nem is volt olyan egyszerű időpontot egyeztetni, hiszen a felkészülési időszak kellős közepén ejtettük meg a fotózást. Már alig várjuk, hogy a budapesti világbajnokságon nekik szurkolhassunk!

Kép

Az összevont nyári lapszámból azt is megtudhatod, hogyan telik a Londonban élő topmodell, Ebergényi Réka egy napja, hogy milyen frizuratrendet tart idén a legmenőbbnek Kozma Norbi fodrász, mitől van mindig bombaformában Jordán Adél, vagy hogy az énekesnő, Dallos Bogi stílusát miért érdemes követned. Ne hagyd ki Feller Adrienne tippjeit sem, mert azok tökéletessé varázsolhatják a reggeleket.

Kép

Szalma minden mennyiségben
A Végtelen nyár című összeállításban a stylistjaink kiválogatták, hogy mivel érdemes kombinálnod a szezon strandkiegészítőit és fürdőruháit – természetesen a te stílusodban! Talán csak a bikini nem készül idén szalmából: a szalmakalap, -táska és az ebből az anyagból készült cipő is nyerő, nem tudsz vele melléfogni! Ebben a lapszámban összesen 22 oldalon szemezgethetsz a legforróbb nyári szettekből!

Kép

InStyle-ikonok
Ha nézted a Válás című sorozatot Sarah Jessica Parkerrel, akkor azért olvasod majd el az interjút vele, ha pedig nem is tudod, mi történt vele az utóbbi pár évben, akkor azért lesz érdekes, és persze az SJP márkájú, saját tervezésű cipőit is elrejtettük címlapanyagunkban.

Kép

Egyik nagy kedvencünk Lena Dunham, aki a nyári lapszámban elárulja 5 legfontosabb divatszabályát. Most joggal kérdezheted magadban: hogyan lehet a divatot Lenával együtt emlegetni? Pedig tényleg követendő, ahogyan a külsőségekről, öltözködésről gondolkodik – természetesen viccesen.

Kép

Shay Mitchell, a Hazug csajok társaságának egyik főszereplője arról írt személyes naplót, hogyan használja a közösségi médiát, és miért fontos része az életének az Instagram. Annyit elárulunk, hogy a Twitter-, Snapchat-, Insta- és Facebook-oldalával "komplikált" a kapcsolata.

Barátkozz meg velük! 8 trend, ami nem megy ki a divatból egyhamar

A következő hónapokban csak ezekről fogunk beszélni!

Napi horoszkóp június 26.: a Kosok kilépnek a komfortzónájukból, a Rákok kitartásuknak köszönhetik sikereiket

A hét első napján is érdemes elolvasni a horoszkópodat, mert a csillagok mára is üzentek Neked!

7 diétásnak hitt tipikus grillétel, ami igazából nem is diétás

Előre is elnézést kérünk, hogy összedöntünk egy világot benned!

BRÉKING: Kiderült Beyoncé ikreinek neve

Amire az egész világ kíváncsi volt...

Előfizetés