5 ok a sok közül, hogy miért szerezd be az áprilisi InStyle-t

5 ok a sok közül, hogy miért szerezd be az áprilisi InStyle-t
2017. március 8.

Megjelent az új InStyle, a címlapon a mindig gyönyörű magyar színésznő, Dobó Kata! Ha kíváncsi vagy, mit rejt még a magazin, akkor jó helyen jársz. Lássuk, mi vár még rád az április InStyle-ban!

Hungarian Issue - mondtuk amerikai testvérszerkesztőinknek, amikor az áprilisi lapszámunk felől kérdezősködtek. A "Nagy Magyar Szám", mindannyiunk kedvence, amikor a megszokott oldalainkon a szokásosnál is nagyobb terjedelemben készülünk hazai tartalommal. Egy édes, réfi ismerős, egy Kata nevű lány mosolyog a címlapról, és a belső oldalainkon is kivétel nélkül olyan hírességekkel beszélgetünk, akikkel bármikor öszzefuthatsz a Blahán. Akiknek a premierjén ott ülhetsz, akiknek magyarul hallgathatod a dalait, akiknek magyarul gratulálhatsz.

- jellemezte az áprilisi magazint főszerkesztő-helyettesünk, Schuster Lili.

1. Szívünket ezúttal a hazai divattervezők táskái rabolták el, most megnézheted, hogy melyek szerintünk a kihagyhatatlan darabok.

Kép

2. A férfi stílusa rovatunkban ezúttal egy fiatal tehetséget ismerhetsz meg! Kovács Tamás az Aranyélet második évadában tűnt fel, pimaszsága és vadsága minket teljesen levett a lábunkról.

Kép

3. TRENDRIPORT 2017: Indítsd az új szezont a legfrissebb kifutótrendekkel, no meg egy kiadós vásárlással!

Kép

4. A tavaszi szezon bemutatóinak kulisszái mögött sok apró, üde, friss ötletet láthattunk, és ezeket most veled is megosztjuk!

Kép

5. A színpadon nagy sikerrel futnak darabjai, idén több filmben is láthatjuk, sőt, a Garnier szépségnagykövetévé választotta. Hogy Dobó Katával mennyire pörög az élet, azt most kiderül!

Kép
Büszkeség: Ez a magyar divatmárka a francia nők új kedvence

Ilyen még sosem történt magyar divattervezővel!

Szigetkalauz: miért és melyik szigetre utazz?

Segítünk megtervezni életed nyaralását!