6 szuper stílustrükk azoknak, akik imádják a divatot, de nem akarnak sokat költeni

6 szuper stílustrükk azoknak, akik imádják a divatot, de nem akarnak sokat költeni
Forrás: Europress
2017. február 7.

Egyáltalán nem zárja ki egyik a másikat, sőt a szükség szülhet kreativitást, csak rajtad áll!

Olvasd el ezt is!

1. Tudd, hogy miből érdemes olcsót, és miből drágát venni

Ha valamire van több pénzed, azt jobb minőségű cipőre/táskára költsd. Mivel ritkábban használod őket, mint más darabokat, tovább tartanak, ráadásul az egyébként olcsóbb ruhákból álló szetted is jobb színben tűnik fel tőlük!

2. Lopj a barátod szekrényéből kiegészítőt

Ha a boyfriend nadrágon és a túlméretezett ingen már túl vagy, nézz szét a kiegészítői között. Egy nadrágtartó, karóra, vagy díszzsebkendő kendőként megkötve jó szolgálatot tehet a te szekrényedben is!

Kép

3. Alkoss saját szabályokat!

Ez ugyanis a divat legfőbb szabálya, elengedhetetlen ahhoz, hogy egyedi stílusról beszélhessünk. Egy üres délután gondolkodj el és írd le, mi fontos neked, ami a ruhákat illeti. Például az, hogy magabiztosnak érezd magad benne, vagy az, hogy természetes anyagból készüljön, esetleg az, hogy ne legyen színes. Később ezek mentén vásárolj, és add el a bele nem illő, már meglévő darabjaidat!

4. Keress inspirációt a neten

Az #ootd (outfit of the day rövidítése) az Instagramon is hasznos lehet, de a Pinteresten is beírhatsz kulcsszavakat és kereshetsz ötletet a már meglévő ruháid viseléséhez.

5. Rétegezz az ékszereiddel

Próbálj karórát vagy karpereceket az ingujjra ráhúzva viselni vagy csatolj egy vagy több chokert egy garbó nyakára, voilá, máris érdekesebben fest!

Kép

6.Tedd le a voksod egy stílus mellett

Bár az elmúlt néhány évben kifejezetten menő a különböző stílusok mixelése, ez biztosan nem tesz jót a pénztárcánknak. Ha azonban szánsz néhány órát arra, hogy letisztázd magadban, milyen stílus (esetleg két stílus) a legmegfelelőbb számodra, akkor könnyebb lesz ellenállni a kísértésnek, ha valami csakúgy megtetszik a boltban. Amihez aztán újabb darabokra lenne szükséged, hogy viselni tudd. Keress ikont magadnak a Pinteresten, mentsd el a képeket és azonosítsd a stílusba illő darabokat. Ki mondta, hogy az öltözködés nem tudomány?

Kipróbálod valamelyiket?

A kávé, amit mindenki iszik, de senki sem tudja mi az, avagy a nagy kérdés: mi is az a Flat White?

Senkitől nem kaptam választ, ezért úgy döntöttem, magam járok utána a kérdésnek.

Micsoda hír! Új márkával térnek vissza a USE unused tervezői

Nem kell már sokáig nélkülöznünk a srácokat!

Ide ajánlott utaznod a csillagjegyed szerint

Összeállítottuk a vakáció-horoszkópodat!