Ezt az 5 darabot szerezd be a leárazáson Tomcsányi Dóri szerint

Ezt az 5 darabot szerezd be a leárazáson Tomcsányi Dóri szerint
2017. január 29.

A Style Award jelöltjét faggattuk a legjobb fogásokról.

Még bőven tart a leárazás az üzletekben, de a halmokban álló kedvezményesen kapható termékek könnyen elbizonytalaníthatnak. Mit érdemes egy szezon végén beszerezni? Tomcsányi Dóri, divattervezőtől kértünk segítséget, aki 5 olyan darabról mesélt nekünk, amit nyugodt szívvel megvehetünk, mert nem bánjuk meg.

1.Bársonykabát – tavalyi ősz egyik slágere a bársony, találkozhattunk vele kabát, nadrág, szoknya és ruha formájában is. Nálunk a bársony egy különösen szép, éjkék színben jelenik meg, szerintem ebbe mindenképp megéri beruházni, mert úgy tűnik, jövő ősszel is marad a bársony!

Tomcsanyi, 47600 Ft
Tomcsanyi, 47600 Ft

2.Oversize kabát – az oversize, ejtett vállú kabátok hódítanak, és úgy tűnik, nem mennek ki egyhamar a divatból, szerintem ez mindenképp a gardróbunk alapdarabja kell, hogy legyen – minimál és klasszikus!

Kép

3.A kis fekete – az állandó alapdarab, ilyenből minden nőnek kell legalább egy. Ha több is lehet, akkor megéri nyári és őszi változatban is beszerezni, az őszi verziót pl. kordbársonyból vagy dzsörzéből.

Kép

4.A fehér tornacipő – szerencsére a mai divat a lazább stílusokat részesíti előnyben, így már nem kell mindig magassarkúban feszítenünk. A sportcipő mindennel jól áll, kényelmes, és ha fehéret veszel, az télen-nyáron egyaránt megfelelő választás.

Kép

5.Selyem ingruha – az ingruha is kezdi alapdarabbá kinőni magát, szinte minden tervezőnél és márkánál megtalálható. Kényelmes és ugyanakkor elegáns viselet, ha pedig selyemből választod, még a nyári melegben is fesztelenül hordhatod!

Kép

Tomcsanyi Dóri is jelölt Az év divatpillanatai kategóriában az idei Style Awardon, ha te is szereted a tervező kreációt, akkor kattints ide és szavazz!

Madonna keményen beszólt a róla szóló életrajzi film készítőinek

BÓNUSZKÉRDÉS: ki játssza szerinted az énekesnőt? Szavazz!

Előfizetés