Izgalmas választás! 79 éves színésznő a Gucci új múzsája

Izgalmas választás! 79 éves színésznő a Gucci új múzsája
2016. szeptember 23.

A nap legmenőbb híre, hogy a Gucci új kampányának arca nem más, mint a még mindig gyönyörű Vanessa Redgrave.

Alessandro Michele, a divatház kreatív igazgatója minden bizonnyal hatalmas rajongója mindennek, ami angol, hisz idén nyáron resort bemutatójának a Westminsteri apátság adott otthont, most pedig az időtlen brit stílus egyik legnagyobb ikonját, a 79 éves angol színésznőt tette meg első számú múzsájának.

A veterán színésznővel készült szupermenő kampányt a neves divatfotós, Glen Luchford készítette az ikonikus Chatsworth kúriában. Vanessa természetesen tetőtől talpig Gucciban tündököl, és kora ellenére bevállalta a legmerészebb darabokat is.

A színésznő és a márka "barátsága" egyébként szép múltra tekint vissza, többek között Vanessa kezében vált ikonikussá a Bamboo Bag, amit a Nagyítás című 1966-os filmben viselt.

Hát igen, a stílus tényleg kortalan!

Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag először jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.