Az egészséges és hordható alsónemű nyomában - Találd meg a tökéletest!

Az egészséges és hordható alsónemű nyomában - Találd meg a tökéletest!
2016. szeptember 29.

Egyszerű elvárásaink vannak: az alsónemű legyen kényelmes. Ugyanakkor csinos is és mutasson jól a ruha alatt is. A rossz választás azonban gondot is okozhat.

Már rég nem arról van szó, hogy csak egyetlen fazon áll rendelkezésünkre, sőt. Ha besétálsz eggy fehérneműket forgalmazó üzletbe, azt se tudod hová kapd a fejed.

Van azonban 7 dolog, amire nagyonis érdemes odafigyelned, amikor legközelebb fehérneműt vásárolnál. Ezek az általános hibák:

  1. Túl kicsi Milyenek vagyunk mi nők? Talán kicsit hiúbbak a kelleténél, ezért hajlamosak vagyunk egy mérettel kisebb alsóneműt választani, mint kellene. Ne félj egy számmal vagy egy mérettel nagyobb alsót venni, ki látja amikor megveszed? Senki. Ha túl kicsi az alsóneműd, akkor az rossz helyen vág el és bizony ez a ruha alatt is meglátszik.
  2. Nem jó a stílusa Szűk vagy testre feszülő ruhát akarsz felvenni? Elsőre jó döntésnek tűnhet kicsike, nem sokat takaró fehérneműt viselni, de ha a mintája vagy az anyaga feltűnő és átüt, akkor mindenki tudni fogja mi van a ruhád alatt. Ilyenkor inkább válassz egy többet takaró, alakformáló fehérneműt.
  3. Sok rajta a varrás A fenti probléma egyik leghamarabb észrevehető jele a varrás. Nem véletlenül lehet beszerezni lézervágott alsóneműket. Ha például egy konkrét eseményre, egy konkrét ruhát szeretnél felvenni, érdemes a boltba elvinned magaddal. Egyfelől ezzel segítesz az eladóknak is abban, hogy tényleg megfelelő darabot ajánlhasson neked, másfelől alá is tudod próbálni a választott darabot.
  4. Hálós alsó nyárra Úgy tűnhet, ha a kivágások miatt még jobban szellőzik a fehérnemű, de ezek általában szintetikus anyagokból készülnek, többnyire poliészterből. Mondanunk sem kell, hogy ezek nem szellőznek rendesen, így célszerű nagyon megnézned, hogy pamutból készüljön az alsód.
  5. Fehéret fehér alá Nehéz lenne ugyanolyan fehér árnyalatú alsóneműt találni, mint nadrágot, ezért inkább válassz bőrszínű vagy nude árnyalatú alsót.
  6. Fehérneműt teszel a mosógépbe Persze egyszerűbb bedobni a mosógépbe mindent, de így fennáll az elszíneződés és a deformálódás veszélye is. A legjobb, amit tehetsz az, hogy kézzel mosod a fehérneműid- úgy általában- majd levegőn szárítod meg őket.
  7. Spórolsz rajta Mivel nem túl nagy ruhadarabról van szó, egyszerűnek tűnik erre költeni a legkevesebbet. Viszont ha nem szeretnél havonta nagy bevásárlásra indulni, érdemes pénzt áldozni rájuk.
Kép

Egyéb lehetséges problémák:

  • A színes alsóneműknél nem mindegy milyen festéket használtak az anyag színezésére. A nem megfelelő minőség allergiát válthat ki.
  • Az alsótestedbe mélyedő anyag irritálhatja a bőröd.
  • A nem légáteresztő anyagok ha picit is megizzadsz, táptalajt nyújtanak a gyulladásoknak, irritációknak.

Figyelj oda, mire adod le a voksod!

A metálfényű szandál a nyári cipők kis fekete ruhája

Végtelenül lelkesedünk ezért a csillogó csodáért!

Nekünk Céline a kedvencünk, és neked? Íme a Billboard Music Awards legjobb szettjei

Mutatjuk, hogy mit viseltek a sztárok az idei Billboard Music Awards-on!

5 tipp, amitől menőbbek lesznek a ruhás posztjaid az Instagramon

Ha te sem csak inspirációforrásként használod az Instagramot, hanem szívesen meg is osztod a követőiddel a jól sikerült szettjeidet, akkor elkelhet néhány profi tipp a témában.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító
Előfizetés