JOY Napok: Találd meg a tökéletes farmert olcsóbban!

JOY Napok: Találd meg a tökéletes farmert olcsóbban!
2013. október 29.

Idén ősszel is szükség lesz egy jó farmerre, hiszen ismét hatalmas a választék színben és fazonban egyaránt. De ne is álljunk meg egynél...főleg azért, mert a november 8-9-10-én a JOY Napokon 20-65 % kedvezménnyel vásárolhattok majd. Horvát Kinga ajánlja.


Régóta megdőlt már az a kimondatlan stílusszabály, miszerint farmernadrághoz ne társítsunk farmer felsőrészt. Manapság már inkább az ellenkezője dívik, és ha jó ízléssel halmozod a denim darabokat, a szetted ellenállhatatlanul divatmutatós lesz. A stílustippek mindenkinek jól jönnek, főleg, ha az ötletadó személyek az utca modelljei. Talán így könnyebb elképzelni, hogy rajtad is jól mutatna egy hasonló összeállítás. Összeszedtük kedvenc street style képeinket, amelyekből érdemes ihletet meríteni.Kattints a képekre!

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
InStyle - JOY Napok: Találd meg a tökéletes farmert olcsóbban!Ha szükséged lenne egy új farmernacira, a legjobbkor jönnek a JOY Napok kuponjai, hisz több szuper, farmerre specializálódott boltból válogathatsz kedvedre sokkal olcsóbban. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Köztük van például a Devergo, G-Star, Gas, Guess, Levi's, Mustang, Pepe Jeans, Replay, Retro és a Gap is, sok más fantasztikus üzlet mellett. Érdemes lesz körülnézni...Tudj meg mindent a JOY Napokról és használd a térképes üzletkeresőt ide kattintva.

 Levi's Revel farmer, Eredeti ár 2849o Ft - JOY Napok kuponnal 22792 Ft
Levi's Revel farmer, Eredeti ár 2849o Ft - JOY Napok kuponnal 22792 Ft
Elakadt a lélegzetünk! Emma Watson virágos ruhájában karcsúbb, mint valaha

Nincs kétség, Emma egy életre kelt Disney-hercegnő!

Napi horoszkóp június 22.: a Bikák a környezetük elégedettségét szeretnék kivívni, a Szüzek vissza nem térő esélyt kapnak

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, mert ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Előfizetés