„A pasi gyakorlatilag egy őskövület!” - Ryan Gosling zseniális választ adott azoknak, akik szerint túl öreg Ken szerepéhez

„A pasi gyakorlatilag egy őskövület!” - Ryan Gosling zseniális választ adott azoknak, akik szerint túl öreg Ken szerepéhez
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Ryan Gosling nem keseredett el, amikor a Barbie-fanok a kora miatt kezdtek beleállni, zseniálisan vágott vissza nekik!

A Greta Gerwig által rendezett, 2023 nyarán bemutatott Barbie film egy fantasy-vígjáték, amely sokunk kedvenc játékára, a Mattel Barbie babájára épült. Noha korábban már sok animációs mesefilm készült erről a karakterről, élőszereplős film még sosem, így ez egy igazi különlegesség, amit nagyon vártak a fanok. A szuperszőke és szuperpink Barbie szerepét a 33 éves Margot Robbie kapta, míg Kena 42 éves Ryan Gosling lett. Bár alapvetően mindkét sztár nagyon népszerű világszerte, a színész mégis extra sok kritikát kapott, sokan azt írták, ő már „őskövület”, ahhoz, hogy eljátsszon egy olyan „tökéletes” pasit, mint Ken.

„Ez a pasi gyakorlatilag egy őskövület!” - Ryan Gosling zseniális választ adott azoknak, akik szerint túl öreg Ken szerepéhez

Ryan Gosling ezt reagálta, amikor túl öregnek nevezték Ken szerepére

Ryan Gosling 2011 őszén, a Túl fenyvesen című film forgatásán szeretett bele kolléganőjébe, a nála hét évvel idősebb Eva Mendes-be. A színésznő maga sem hitte, hogy valaha ilyen férfit talál, így alapvetően nem szerepelt családalapítás a tervei között, ám a színésszel közösen már két kislányuk is van. Esmeralda Amada 2014-ben, kishúga, Amada Lee 2016-ban jött a világra. Nem meglepő módon az idén 9 és 5 éves lánykák egyik kedvenc játéka a Barbie és Ken baba, ez apukájuk, Ryan Gosling figyelmét sem kerülte el. Éppen ezért döntött úgy, hogy megszerzi magának a Barbie filmben a férfi főszerepet és ő lesz Ken.
„Láttam Kent kint a kertben, fejjel lefelé a sárban, mellette volt egy fél citrom és úgy éreztem, ennek a srácnak a sztoriját mindenkinek meg kell ismernie!” – viccelődött Ryan Gosling, amikor egy interjúban arról kérdezték, miért vállalta el a szerepet. Bármennyire is jó színész azonban, nem mindenki volt elégedett Ryan alakításával, az első trailer után sokan a Twitteren fakadtak ki, öregnek és őskövületnek nevezték a sztárt. A legtöbb fan ugyanis úgy hitte, valamilyen babaarcú, fiatal színész alakítja majd Kent.
„Annyira szomorú, hogy a Barbie filmben a pasi gyakorlatilag egy őskövület!” – írta valaki. „Én vagyok az egyetlen, aki szerint Ryan Gosling sajnos túl öreg Ken szerepére?!” – kontrázott rá egy másik felhasználó. Szerencsére Ryan Gosling nem az a fajta, akit megviseli az ilyesmi, egy közönségtalálkozón frappánsan megüzente, mit gondol ezekről a kommentekről. „Azt üzenném nekik, hogy, ha nem szeretnének azzal a Kennel szórakozni, akit én hozok, akkor játszanak egy másikkal, annyi van még belőle!” – mondta nevetve.

Mindeközben pedig Margot tényleg egy két lábon járó Barbie babává vált! Nézd meg, hogy milyen szetteket viselt az elmúlt hetekben!

Galéria / 10 kép

Margot Robbie ellenállhatatlan szettjei a Barbie-turnéról: pontoztunk őket!

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép
Sztárok

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.