Szupersztár hatóanyag a fiatalos bőr megőrzéséért

Szupersztár hatóanyag a fiatalos bőr megőrzéséért
Forrás: PR

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Az öregedésgátló kozmetikumok egyik legnépszerűbb hatóanyaga a retinol, melynek hatását a bőrgyógyászok is igazolják.

A tiszta retinol (A-vitamin) a retinol leghatékonyabb formája, a bőrgyógyászok által leggyakrabban javasolt összetevő. Ez a fantasztikus hatóanyag elérhető mindenki számára a L’Oréal Paris Revitalift új, tiszta retinolt tartalmazó éjszakai szérumában, ráadásul a nemzetközi szabadalmaztatás alatt álló stabil formula megvédi a retinolt a degradálódástól, hogy sokáig hatékony maradjon. A szérum optimalizálja a tiszta retinol bőr általi felszívódását, és még a mélyebb ráncok ellen is hat.

"Bőrgyógyászként különböző korú hölgyeket kezelek. A gyógyító bőrgyógyászat mellett leginkább hialuronos feltöltést, botoxot, hámlasztást és egyéb bőrfiatalító kezeléseket végzek. Habár manapság a nők körében teljesen elfogadottak a szépészeti beavatkozások a fiatalosság, szépség és frissesség megőrzéséért, mégsem szeretnék, hogy a kezeléseknek látható nyoma legyen. A természetesség megőrzése érdekében úgy gondolom, hogy érdemesebb a megelőzésre fektetni a hangsúlyt bőrápolás terén, ezzel hosszútávon megelőzve a szépészeti beavatkozások szükségességét, gyakoriságát. Praxisomban a retinol bizonyult az egyik legjobb öregedésgátló hatóanyagnak, és az esetek jelentős részében fel is írom pácienseimnek, hiszen tökéletesen megfelelő előkezelés, és fenntartja a különböző beavatkozások által elért eredményeket. Egyszerűen nem tudnám elképzelni a munkámat nélküle. Körülbelül két-három hétnyi használat után már láthatóak az eredmények, majd hónapról hónapra tovább simítja a ráncokat és javítja a bőr textúráját. Minden bőrtípusra használom a retinolt, még érzékeny bőrre is, azonban nagy hatásfoka miatt időt kell adni a bőrnek az alkalmazkodásra. Tudván, hogy közismerten nehéz hatékonyan előállítani ezt a hatóanyagot, rendkívül lenyűgözött a L’Oréal Paris tudományos munkája, amit a Revitalift Laser Pure Retinol éjszakai szérumának kifejlesztése során láthattam. Igazi tudományos áttörésnek számít a hatóanyag stabilizálása és bőrápolásra történő kifejlesztése, a mély ráncokkal szembeni hatékonyságát igazoló klinikai tanulmányok pedig igen alaposak, jelentősek. Magam is kipróbáltam a szérumot, kellemes érzést kölcsönöz a bőrnek, és igen gyorsan hat" - ajánlotta Dr. Gyöngyösi Nóra, bőrgyógyász.

Dr. Gyöngyösi Nóra, bőrgyógyász
forrás: PR
Dr. Gyöngyösi Nóra, bőrgyógyász

Így használd!

Mivel a tiszta retinol egy nagyon hatékony, öregedésgátló összetevő, ezért bőrünknek szüksége van egy kis időre, hogy hozzászokjon a szérumhoz. A termék használatát fokozatosan vezessük be esti szépségrutinunkba és figyeljünk arra, hogy minden reggel vigyünk fel egy legalább SPF 20 faktorszámú fényvédőt.

Kép
forrás: PR

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép
Sztárok

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.