Magyar divatblogger tervezte a Rainbow Party limitált kollekcióját

Magyar divatblogger tervezte a Rainbow Party limitált kollekcióját

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A Budapest Pride és a Funhouse mert nagyot álmodni, és Budapestre hozta az első Rainbow Fesztivált!

Idén július 7-én, minden eddiginél nagyobb helyszínen, a Budapest Parkban, hazai- és világsztárok bevonásával, egy egész estés programsorozattal ünnepeljük, hogy szeretni is csak szabadon igazán jó.

Koncertekkel, elképesztő hangulatú show elemekkel, varázslatos látvánnyal, és divatshow-val várnak mindenkit a szervezők és a divat is kiemelt szerepet kap, amiről az esemény hivatalos limitált kollekciójának tervezőjét és a divatbemutatók megálmodóját, Csalár Bencét, a Studio Csalar vezető alapítóját kérdeztük.

Csalár Bence
Csalár Bence

Zsuzska: A Rainbow Party színes forgatagát pólókon és edző táskákon láthatjuk viszont, mely nem csupán esztétikai, de morális üzenetet is képvisel. Mi volt a tervezés kezdeti inspirációja és miért ezeket a közismert embereket választottad?

Bence: Az általam tervezett merch kreációk és koncepció lényege abból a rendkívül egyszerű, mégis sokak számára talán a “nagy felismerés” élményeként is ismert jelenségben gyökerezik, amikor akár a kedvenc tudósuk, művészük vagy énekesük felvállaltan meleg vagy biszexuális nemi beállítottságú, ugyanakkor ennek tudatában mégsem hidegül el egyetlen rajongó vagy követő sem az adott személytől, pontosabban munkásságától, hiszen a valós értékeit, a valós produktumait helyezi az előtérbe. A kollekcióm pontosan erre próbálja felhívni a figyelmet, miszerint ne a másik nemi beállítottsága alapján, hanem az igazi értékei és személyisége alapján szeressünk, értékeljünk vagy épp tiszteljünk.

A kollekcióm híres tudósokat, művészeket ábrázol különleges illusztrációkon keresztül. Ezek a kiválasztott ikonikus alakok munkásságuk és örökségük által többé és színesebbé tették a világot. Így találkozhatunk a termékeken Virginia Woolf, George Michael, Annie Leibovitz, Leonardo da Vinci vagy épp Yves Saint Laurent portréjával is.

.
Zsuzska: Izgalmas koncepció és valóban több ez, mint egy party vagy egy póló. Van személyes kedvenced a design-ok közül?

Bence: Mindegyik karakter nagyon közel áll hozzám, mégis Virginia Woolf története szerintem a leginkább magával ragadó. Az író 1928-ban kiadott Orlando című alkotásához köthető az egész, amelyet az irodalom nem mellesleg a “leghosszabb és legszebb szerelmes levélként” tart számon. A mű története ugye 400 évet ölel fel, amelyben végig egy főszereplőt életét követhetjük, aki ez idő alatt élete első felét férfiként, második felét pedig nőként éli le. Orlando maga Virginia Woolf, akinek ezt az ikonikus írását lényegében egy brit költőnő iránti szerelme ihlette. Mindeközben pedig mindannyian ismerjük Virginia szomorú halálának körülményeit, de maga az örökség, melyet hátrahagyott mindenkiben maradandó nyomott hagyott.

Zsuzska: Ezután már csak azt áruld el, mikor és hol tudjuk beszerezni ezeket az egyedi darabokat?

Bence: A merchandise kollekció tervezésénél fontos szempont volt, hogy az év 365 napján viselhető darabokból álljon, amelyeket a Budapest Pride weboldalán és a helyszínen, a Rainbow Party 2018 alatt lehet majd megvásárolni. A kollekció darabjainak megvásárlásával is a Szivárvány Misszió Alapítvány éves munkáját támogatja mindenki.

Zsuzska: Gőzerővel dolgoztok már a divatshow összeállításán, mire számíthat, aki ellátogat a július 07-én este 18:00 órától kezdődő bemutatóra?

Bence: A kreatív stúdiónk, a Studio Csalar által szervezett esemény egy az Oriflame támogatásával megvalósuló nem mindennapi projekt, hiszen olyan elismert magyar tervezőket kértünk fel egy különleges kollekció bemutatására, melyet egyszerre képviselik a Pride által közvetített sokszínűséget és elfogadást, valamint a minőséget. A Je Suis Belle, Romani és Richard Demeter márkák exkluzív showja a Budapest Parkban kap majd helyet és egy olyan különleges szelekciót láthat majd a közönség, amelyet csak ezen az egy eseményen lehet majd megtekinteni. Igyekszünk egy olyan bemutatót alkotni, amely egyszerre hordozza magában a klasszikus értelemben vett divatbemutató eszközeit, valamint a nemzetközileg rendkívül népszerű prezentáció stílusjegyeit. Szeretnénk, ha méltó felvezetése lenne mindez Conchita esti fellépésének!

Jegyvásárlásért kattints >> ide!

gif

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!