Rachel Weisz megtalálta a tökéletes nadrágot, amitől olyan hosszú lábaid lesznek, mint egy szupermodellnek

Rachel Weisz megtalálta a tökéletes nadrágot, amitől olyan hosszú lábaid lesznek, mint egy szupermodellnek
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Rachel Weisz pontosan tudja, milyen ruhák mutatják meg a legjobban tökéletes alakját!

Daniel Craig felesége, a gyönyörű Rachel Weisz új, Két test egy lélek című minisorozatát reklámozza épp, a sajtókörút pedig nemcsak az izgalmas produkcióra igyekszik felhívni a figyelmet, hanem tökéletes stílusára is! Az ilyen alkalmak ugyanis tökéletesek arra, hogy a vörös szőnyeg klasszikus estélyi ruháját elengedve, egy lazább, mégis formális hangvételt üssenek meg a sztárok, és erre most a színésznő friss szettje a tökéletes példa.
Rachel Weisz a minap egy szemrevaló nadrágkosztümben lépett a fotósok kamerái elé, összeállítása pedig egy cseppet sem volt unalmas! Az ezüst strasszokkal díszített pantsuit, egészen fantasztikus módon emelte ki az 53 éves sztár csodás alakját, hiszen a mély dekoltás és a strukturált vállak is nagyon jól állnak Rachelnek, hála térdtől szélesedő nadrágszabásnak a sztár centiket nőtt a róla készült fotókon. Ez a fazon tökéletes egy kis optikai csaláshoz, nincs ebben semmi varázslat, és ezt most a saját szemeddel láthatod!

Kép
forrás: Getty Images

Az öltözködés egy igazi játék, ám vannak olyan ruhadarabok is, amik kegyetlenül többnek mutat a valódi korodnál, na meg olyanok, amikkel bátran letagadhatsz egy évtizedet is akár. Hogy melyek ezek? A folytatásért kattints galériánkra!

Galéria / 20 kép

10 stílustipp, melynek segítségével akár 10 évet is bátran letagadhatsz

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!