Puskás-Dallos Péter: “Amit meg kell alapoznom a családunkban, az a problémák kibeszélése - amiket az elmúlt 38 évben hajlamos voltam inkább magamba temetni” - #Képesvagyok podcast S1E1

Puskás-Dallos Péter: “Amit meg kell alapoznom a családunkban, az a problémák kibeszélése - amiket az elmúlt 38 évben hajlamos voltam inkább magamba temetni” - #Képesvagyok podcast S1E1
Forrás: InStyle

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Puskás-Dallos Péter énekes, színész, műsorvezető, lelkes állat- és környezetvédő aktivista, és nemrég új titulus birtoklója: édesapa. Petivel a családi háttérről, bizonyítási kényszerről, társadalmi érzékenységéről, gondoskodó személyiségéről, nemi sztereotípiákról, az apaság megéléséről és álmai műsoráról beszélgettünk.

Gyerekkora óta belé van kódolva a gondoskodás, mások segítése, nem véletlenül lett az InStyle #Képesvagyok segíteni kategória jelöltje. Puskás-Dallos Peti azért hozta létre a Füri Zenetér Egyesületet, hogy hangszerekkel, illetve sporteszközökkel és foglalkozásokkal segíthesse hátrányos anyagi helyzetben lévő közösségeket, mert az általános jóllétünkhöz óriási szerepet játszhatnak ezek a szabadidős tevekénységek. „Rengeteg gyermeknek nincs meg a lehetősége olyan támaszra, ami nekünk természetes szükségnek tűnik a fejlődéshez” – fogalmazta meg a szervezet célját a The Biebers frontembere, aki most újabb kezdeményezést indított el a fiataloknak. A Palántaház mentorprogramban olyan tizenévesek jelentkezését várja, akik aktívan részt akarnak venni az állat- és természetvédelemben, esetleg már meg is teszik azt.

“Mindenkinek mindenről megvan a véleménye, de kevesen tesznek is valamit”

- Puskás-Dallos Péter

A #Képesvagyok podcast első adásában Puskás-Dallos Peti nem csak segítő tevékenységéről, hanem családjáról, az apaság megéléséről, családi háttérről és az érzelmek kibeszéléséről, nemi sztereotípiákról, munka-magánélet egyensúlyról beszélgettünk.

“Sokat gondolok arra, hogyan tudjuk majd jó mederbe terelni a kisfiunkat amiatt, hogy mindkét szülője ismert ember...Rengetegen szólnak bele az életünkbe, sokszor nekem is nehéz feldolgoznom a visszajelzéseket, kommenteket.”

- Puskás-Dallos Péter

A podcastfelvétel helyszínét a W Budapest biztosította.

A #Képesvagyok podcastról


A #Képesvagyok podcastben a kampányhoz és a díjhoz kapcsolódóan az InStyle számára inspiráló emberekkel, jelöltekkel és nyertesekkel beszélget a márka főszerkesztője, Alberti Petra Bianka. Tabutémák, társadalmi szerepvállalás, jótettek, szakmai és sportteljesítmények, korlátok átlépése - hétről hétre izgalmas személyek #képesvagyok történetébe és életébe nyújtunk betekintést, akiknek tettei, küldetése sokezreknek adnak inspirációt, támogatást, vagy akár éppen a kezdő löketet, hogy ők is képesek legyenek kiállni, elmondani egy nehéz történetet, megtenni egy nehéz lépést a céljaik felé.

További adások és részletek a műsorról itt: instyle.hu/kepesvagyokpodcast

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!