Kulcsár Edina jól döntött, amikor Magyarországot választotta

Kulcsár Edina jól döntött, amikor Magyarországot választotta
2017. szeptember 18.
Szerző: Promóció

A Miss World Hungary győzteseként, a Miss World első udvarhölgyeként és a Miss Europe cím birtokosaként számtalan lehetősége lett volna külföldön, ám ő itthon akart érvényesülni, hogy a családja közelében lehessen.

Kulcsár Edina életének legfontosabb állomásairól mesélt nekünk az Europeum bevásárlóközpontban.

A gyerekkorról

Egy másfél szobás panellakásban nőttem fel. A mamámmal, az anyukámmal és a nagybátyámmal laktam. Mi hárman „lányok” a nagyszobában éltünk, míg a nagybátyám a kisszobában. Hihetetlen nagy volt hármunk között az összetartás. Mivel szegényesen éltünk, ezért anyukámék gondosan megválogatták minden egyes fillér helyét. Ebből adódóan már egészen kicsin láttam, hogy a következetesség nagyon fontos az életben. Rengeteg mindent tanultam a mamámtól és az anyukámtól, de legfőképp azt, hogy mi az a feltétel nélküli szeretet, és hogy csak egymásra számíthatunk. Kicsi koromban egyébként sokszor segítettem anyukámnak különféle munkákban. Volt arra példa, hogy nyomdába mentem vele dolgozni, ahol különféle gépeknél kellett egyes kiadványokat rendezni vagy éppen csomagolni. Ezenkívül szórólapoztam is, de dolgoztam gyorsétteremben, műkörmösként és hoszteszként is nagyon sokat vállaltam. Próbáltam levenni anyukámék válláról a terhet, hogy ne kelljen azzal törődniük, hogy ha éppen tetszik valami, akkor miből vegyék meg azt nekem.

Kép

A modellkedésről
A szépségversenyeken azért próbáltam ki magam, hogy egy esetleges győzelem esetén nemzetközi szinten is meg tudjam magam mérettetni. A hazai felkérések mellett már a kezdetektől dolgoztam külföldön is, így nemcsak a pózolásba kellett nagyon hamar beletanulni, hanem abba is, hogy miként menedzseljem magam, és hogyan legyek profi. A visszajelzések szerint azért is hívnak szívesen, mert mindig időben érkezem, mindig az alkalomhoz illő a megjelenésem, és mentálisan is felkészülök a munkára.

A tévézésről és üzletről
Azóta több műsorban, így az Aktívban, a Több, mint testőrtben és az Év Pasijában is kamera elé állhattam. Jelenleg az Életforma című műsort vezetem, illetve a weboldalamon van egy saját online műsorom, a Nem Csak Púder. Saját vállalkozásomban a modellszakmában érvényesülni vágyó fiatal lányoknak tartok kiscsoportos fotózást, hogy ezzel is segítsem őket érvényesülni ezen a területen.

Az ismertségről
Szerencsés vagyok, hiszen az ismertségnek köszönhetően rengeteg emberrel állok kapcsolatban, s ők mindig megerősítenek abban, hogy jó úton járok. Ám a közismertségnek árnyoldala is van. Nem tudok annyit a szeretteimmel lenni, mint amennyit szívem szerint lennék. A nagymamámmal például elutaznék Egyiptomba, hogy láthassa a piramisokat!

A shoppingolásról
A hétköznapi életben is szeretek új helyeket felfedezni, ugyanis rengeteg tárgyalásom van külsős helyszíneken. Ha pedig egy-egy hely belopja magát a szívembe, akkor rendszeres vendégként térek vissza. Olyan helyen szeretek találkozókat szervezni, amelyeknek frekventált az elhelyezkedése, hogy mindenkinek útba essen. Ha éppen nincs megbeszélve senkivel semmi, akkor is gyakran ülök be egy kávéra például az Europeumba, ahol – amikor a saját fodrászom esetleg nem ér rá – a ruhatáramat is fel tudom turbózni.

Kép
Ez az 5 csillagjegy lehet a leghűségesebb barátod, aki a sírig is kitart melletted

Neked van olyan barátnőd, akivel már évtizedek óta elválaszthatatlanok vagytok? Akkor jól figyelj, mert valószínűleg a következő 5 csillagjegy szülötte!

Azta! Így nézett ki a Victoria's Secret Show 10 és 20 évvel ezelőtt

Amikor még Heidi Klum és Seal együtt voltak...

Jennifer Lawrence: amikor visszanézem egy filmemet, mindig a tokámat és az aknémat veszem észre először

J-Law egy kerekasztal-beszélgetésen mondta ezt. „Megbolondultál?” ez volt Jessica Chastain első reakciója, de aztán rájött, hogy ő maga is eléggé kritikusan figyeli magát a filmvásznon.

Feloszlatta a rendőrség a Victoria's Secret afterpartiját, talán pont Bella Hadid ruhája miatt? – FOTÓ

Lehet, hogy a show tele volt fehérneműkkel, de az afterparti még szexisebb volt!

Így szervírozz, hogy minden ünnepibb legyen! – 8 ötlet

Szinte biztos, hogy így nem kell sok maradékot elcsomagolnod másnapra...

A srác, akire érdemes figyelni: a Stranger Things sármos rosszfiúja új szerepben tündököl!

A '80-as évek is piszok jól áll neki, de ezért a 2017-es kiadásért egyenesen rajongunk!

Idén is túl duci volt a kifutóra, a leghíresebb plus size modell pedig csúnya fricskával üzent a Victoria's Secretnek

Ashley Graham nagyon kampányol, hogy kerekebb idomokat is láthassunk majd a kifutókon.

Idén sem engedték a kifutóra, a leghíresebb plus size modell pedig csúnya fricskával üzent a Victoria's Secretnek

Ashley Graham nagyon kampányol, hogy kerekebb idomokat is láthassunk majd a kifutókon.

Utánajártunk: ez most az Instagram 5 legnépszerűbb darabja

A közösségi oldalak folyamatosan hatást gyakorolnak a divatra, és nincs ez másképp így év vége felé sem.

Selena Gomez sokkolt az American Music Awards-on a frizurájával, de vajon ő volt a legstílusosabb is? Szavazz!

Idén 45. alkalommal rendezték meg az American Music Awards-gálát Los Angelesben!