Tényleg megéri lecserélni a klasszikus hajvasalót egy gőzös hajsimítóra? Teszteltük!

Tényleg megéri lecserélni a klasszikus hajvasalót egy gőzös hajsimítóra? Teszteltük!
2017. július 20.

Kitti, a Fashi0nsoul bloggere saját haján tesztelte a gőzös hajsimítót. Kíváncsi vagy, hogy mennyire volt megelégedve vele? Íme!

Először egy barátnőmtől hallottam a L’Oréal Professionnel Steampod gőzös hajsimítójáról, azelőtt egyébként nem is tudtam, hogy forgalmaz a márka hajvasalót is. Tehát nem olyan régen összefutottam ezzel a barátnőmmel, akit egyébként 1 éve nem láttam, és egyből feltűnt, hogy immár nem póthaja van, mint legutóbb, hanem gyönyörű, fenékig érő fényes hajkoronája. Ledöbbenten kifaggattam, hogy mit csinált a hajával, hiszen én világ életemben úgy ismertem, hogy póthaja volt.

Elárulta a titkát, hogy a hagyományos hajvasalóról a Steampodra váltott a fodrásza javaslatára, ami – szemben a normál hajegyenesítőkkel – egyáltalán nem roncsolja és szárítja a hajat, sőt visszaadja a nedvességtartalmát is azáltal, hogy magas nyomású gőzzel egyenesít. Valamint a gőz segítségével aktiválja a készülékhez tartozó hajápolóban lévő hatóanyagokat is.

Ezután már nem volt kérdés, látva az egészséges hosszú haját, egyből eldöntöttem, hogy nekem ez a hajvasaló kell. Alaposan utána olvastam a készüléknek, és már nem is csodálkoztam azon, hogy mindenhol mennyire áradoznak róla. Az egyetlen "hátrányának" az árát gondoltam, ugyanis 60 ezer forint körül lehet megvásárolni, de immár azt kell mondanom, hogy abszolút megéri.

Az én hajam egyébként vastagszálú, szőkített, nagyon töredezett, de a Steampod képes csodát tenni vele. A még tökéletesebb eredményért a hozzátartozó tápláló hajkiegyenesítő krémmel érdemes használni, amit a termék megvásárlásával kapsz hajápoló tejjel és szérummal együtt.

Kép

Mindenkinek szívből tudom ajánlani immár én is a készüléket. Ha felkeltette az érdeklődéseteket, azt tudom javasolni, hogy keressetek fel egy L’Oréal Professionnel-szalont a Szalonkereső segítségével: https://loc.salon-expert.hu/, ahol Steampodot használnak, így a vásárlás előtt meg tudtok győződni arról, hogy a készüléks a magasabb ára ellenére tényleg minden forintot megér.

Kép

Összességében:

- Nem roncsolja a hajat, mert magasnyomású gőzzel egyenesít
- Visszaadja a haj nedvességtartalmát, természetes rugalmasságát
- Tápanyagokat juttat be a hajszerkezetbe
- Puha, selymes, és fényes lesz tőle a haj
- Hajmosástól hajmosásig tartó egyenességet biztosít
- Levehető elosztófésűje is van
- 5 hő fokozaton lehet használni (140-210 fokig)
+ A hajgumi nyoma se látszik meg a hajamban
+ Egyik nap kicsit eláztam, és ezután is szinte tökéletes maradt a hajam

Kép

Nem is értem, hogy eddig miért nem hallottam erről a hajvasalóról, de mindenesetre nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam, soha nem fogom már leváltani.

Így viseld a szezon legtrendibb színét, a pirosat

Minden outfit jobb egy kis pirossal!

Vajon tényleg hasonlítanak? Ilyen, amikor a színészek találkoznak az általuk megformált karakterrel

A színészeknek a legnagyobb kihívást minden bizonnyal ezek a szerepek jelentik.