Nincs többé maszat, csak gyönyörű alkotás!

Nincs többé maszat, csak gyönyörű alkotás!
2017. május 15.

Crayola Maszatmentes kifestők ismét mindenki számára önfeledt szórakozássá varázsolják az egyik legkedvesebb játékot, a színezést.

Azt mindenki tudja, hogy a kicsik mennyire szeretnek rajzolni, színezni, illetve azt is, hogy ez mennyi gonddal járhat nekünk szülőknek. Hiszen a kreativitást gyakran nem lehet féken tartani, az alkotások elkerülhetetlenül előbb vagy utóbb vászont váltanak, nem kímélve sem a falakat, bútorokat, sem pedig a ruhákat. A minőségi írószereket gyártó Crayola erre a problémára kínál megoldást az új termékcsaládjával: a Maszatmentes kifestőkkel.

A különleges játékszettek speciális filceket és kifestőlapokat tartalmaznak. A Maszatmentes filctollak láthatatlan tintával vannak ellátva, melyek színe kizárólag a Maszatmentes kifestő lapokon jelennek meg. Bármilyen más felülettel érintkezve nem hagynak nyomot, így a hagyományos rajzlapokon sem.

Kép

A kifestő lapban található speciális anyag felelős azért a kémiai hatásért, aminek következtében az átlátszó tintaanyag csodálatos színpompává alakul át. A gyerekek így valóban mágikus varázslatnak lehetnek szemtanúi és anyuka, apuka is megnyugodhat afelől, hogy a féltve őrzött tárgyak is biztonságban maradnak. Nagyszerű tulajdonságaiknak köszönhetően a Maszatmentes színezők kiváló útijátékok is, bármilyen gépjárművön nyugodtan használhatóak. Az úthibák vagy a nem várt bukkanók nem okoznak majd fejfájást senkinek sem, a firka csak a papíron látszik meg.

Ezeket a szenzációs termékjellemzőket már ismerve a felelős szülőben biztos felmerül a kérdés, hogy vajon biztonságos-e a termék. A megszokott Crayola minőség garantálja a maximális védelmet, így csak úgy, mint a többi terméke, a Maszatmentes kifestő termékcsalád is méreganyagmentes.

A Maszatmentes kifestők felszerelésüket és témájukat tekintve különböző szettekben kaphatóak. Gyermekünknek adhatunk teljesen üres lapokat vagy kedvenc mesehőseit ábrázoló színezőket is. A szettek többsége rendelkezik filctollakkal, de abban az esetben, ha túl gyorsan fogynának az írószerek lehet kapni utántöltőket is.

Készen állsz? A 2000-es évek óta nem hordtunk ilyen farmert, most viszont úgy tűnik, újra menő

Úgy tűnik ez az erősen megkérdőjelezhető fazon újra felbukkant!

Új családtag: Olivia Wilde és Jason Sudeikis örökbefogadott, mi pedig elolvadtunk az első fotó láttán

Olivia Wilde és Jason Sudei úgy döntött, ideje bővíteni a kis családot. A legszebb az egészben, hogy a szerelmespár az örökbefogadás mellett döntött. Nézd csak!

Előfizetés