10 dolog, amit nem tudtál az érintésmentes lézeres szemkezelésről

10 dolog, amit nem tudtál az érintésmentes lézeres szemkezelésről

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Régóta gondolkodsz azon, hogy végleg eldobod a szemüveged, de félsz attól, hogy hozzáérnek a szemedhez?

A Sasszem NO-Touch PRK kezelés végre egy olyan alternatívát nyújt, ahol érintés és stresszmentesen érhető el a tökéletes látás. Lássunk 10 okot, miért érdemes a Sasszem NO-Touch PRK kezelést választani:

1. Nem érnek a szemedhez A NO-TOUCH PRK az egyetlen olyan kezelés, ahol sem mechanikai eszköz, sem emberi kéz nem érinti a szemet. A látásjavítást kizárólag lézer végzi, így az egész kezelés sokkal pontosabbá válik. Azok számára, akik a szem érintésének a gondolatától is irtóznak, talán ez az érv lehet a legmeggyőzőbb.

2. Azonnali WOW! effekt A Sasszem NO-TOUCH PRK kezelés után már azonnal megtapasztalhatod az éles látás élményét. A kezelés után minden páciens boldogan olvassa le a falióra számlapját, most már szemüveg és kontaktlencse nélkül.

3. Fájdalommentes A lézeres látásjavító kezelés egyszerű és teljesen fájdalommentes. Legtöbbször mindössze egy-két percet vesz igénybe maga a korrekciós folyamat.

4. Gyors gyógyulási idő A kezelést követően 2-3 nap pihenés szükséges. A rövid lábadozás után a kezeltek gyorsan visszatérhetnek a hétköznapokba, így nem kell félni a hosszú felépüléstől sem.

5. Garanciavállalás A Sasszemklinika 100%-os garanciát vállal minden egyes kezelésre. Ez azt jelenti, hogy ha a kezelést követően kisebb mértékben javulna a látás, mint ahogy azt a páciens előre írásban megkapta, a garancia életbe lép, és a klinika díjmentesen megismétli a lézerkezelést. A garancialevélben mindenki részletes tájékoztatást kap arról, hogy pontosan mire és hogyan vállal felelősséget az intézmény.

6. Személyre szabott kezelés Minden páciens kezelését egy részletes alkalmassági vizsgálat előzi meg. Ennek köszönhetően a kezeléseket az egyéni paraméterek alapján végzik, így garantált, hogy mindenki személyre szabott megoldást kap a problémájára.

7. Pénztárcakímélő ár A kezelés költsége jelentősen alacsonyabb, mint amennyit életed során kontaktlencsére vagy szemüvegre költenél. A lézeres szemműtét ára dioptriától függően pár éven belül megtérül. Ráadásul egyszeri költséget jelent és életre szóló látást biztosít.

Kép

8. Villámgyors technológia Az 500 Hz-es SCHWIND AMARIS lézer, amivel a kezelést végzik, jelenleg az egyik leggyorsabb Magyarországon elérhető technológia. Az 5D szemkövető rendszer pedig azonnal reagál minden szemmozgásra, így nem kell attól tartanod, hogy esetleg rossz irányba néznél a kezelés közben.

9. Nincs lebenykészítés Ez azt jelenti, hogy a vékonyabb szaruhártyával rendelkező páciensek kezelése előtt is megnyílik a lehetőség, ráadásul a kezelés során a szaruhártyafelszín egyenetlenségeit is korrigálják, ezzel érik el a tökéletes látást.

10. A számítógépvezérelt eljárás miatt az emberi hibák elkerülhetők A Sasszem NO-TOUCH PRK kezelést egy szakképzett szemészorvos felügyelete mellett egy számítógépes program irányítja, így az emberi kéz okozta hibák teljesen megszűnnek. A különleges eljárás miatt a lézeres látásjavító kezelések így még biztonságosabbak lettek!

Jelentkezz online ingyenes alkalmassági vizsgálatra, hogy megtudd, alkalmas vagy-e a lézeres beavatkozásra!

Olvasd el ezt is!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!