Teljesítsd ki nőiességed Pirner Alma tippjeivel!

Teljesítsd ki nőiességed Pirner Alma tippjeivel!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

A nagybetűs NŐ elárulta, miként jut gyerek mellett is ideje arra, hogy mindig csinos és formás legyen.

Profin menedzseli az életét: anyaként is tud üzletasszony lenni, ugyanakkor üzletasszonyként is tud anya lenni. Nem is lehet csodálkozni azon, hogy egyre több nő akar életvezetést és időmenedzsmentet tanulni tőle.

„A helyes időbeosztást a nőknek már a gyerek születése előtt meg kell tanulni, mert amikor egy anya az újszülött mellett semmilyen belső motivációt nem érez arra, hogy még a férjével is foglalkozzon, akkor is tudni kell közös szabadidőt biztosítani maguknak. Nagyon sok házasság fut zátonyra a szülés utáni 1-2 évben. Abban az időszakban, amikor belülről semmilyen késztetés nem mondatja velünk, hogy most igen is szexinek kéne tűnnöm. Ezt csak tudatosan lehet megvalósítani, és aztán, ahogy mondani szokták, evés közben megjön majd az étvágy” – állítja Alma, aki most annyira teljesnek érzi az életét, hogy szerinte nem lesz több gyerek a családjukban. Inkább nevel egyet felelősséggel és teljes odaadással, minthogy hármuk közül bárki is kevesebbet kapjon a 100 százaléknál. „Egy anya sosem felejtheti el, hogy a gyereket ő akarta, mert ha az alakja vagy a barátok elvesztését a szüléssel magyarázza, akkor egy sérült lelkű és személyiségű gyereket fog nevelni” – teszi hozzá.

Igazi példakép ő a fiatal anyáknak. Mosolygós természetével, hibátlan alakjával és feszített napirendjével bizonyítja, hogy egy nőnek a gyerek születése után sem kell lemondania a nőiességéről, a szexualitásról, a férjéről. „Csak olyan dolgot tudok tanítani, amit én magam is megtapasztaltam. Várandóságom óta tudom, mit jelent egy anyának a lelki és testi változás, hogy mit okoz egy párkapcsolatban a terhesség” – mondja az egzotikus tánc világbajnoka, akihez az anyukák nem babatornára, hanem rúdtáncra járnak. Ezzel is arra vezeti rá a hozzá forduló nőket, hogy ne szűküljenek be, ne csak anyák legyenek a nap 24 órájában, hanem legyenek nők: járjanak el shoppingolni, üljenek be egy kávéra, egy sushira és persze egy jó beszélgetésre valahová.

„Én azért az Europeumot szoktam választani az ilyen alkalmakra, mert itt mindig találni olyan fazont vagy méretet, amit a többi H&M-ben már kifosztottak. Szeretem, hogy ez az áruház átlátható, barátságos, pár perc alatt átjárható gyalog és babakocsival is, ez pedig egy gondoskodó anyának mindennél többet ér” – árulja el Alma, miközben a földszinten vásárolt, kedvenc protein szeletét fogyasztja uzsonnára.

Alma szerint a legfontosabb, hogy legyen bennünk életigenlés. És még néhány dolog:
Merj segítséget kérni, attól nem leszel rossz anya, hogy nem egyedül akarsz mindent megoldani. Tömbösíts, írd össze a teendőid, hogy lásd, mik azok, amiket egy helyen, egy irányban tudsz elintézni. A nagybevásárlást intézd online. Megspórolsz vele másfél óra közértben tipródást, ami helyett edzhetsz vagy elintézheted a ruháid beszerzését (mert az azért mégiscsak személyesen élvezetesebb). Amikor a gyerekkel vagy, akkor tényleg csak vele foglalkozz. 21 nap alatt bármilyen új tevékenységet meg lehet szokni. Ha életmódváltást szeretnél, ennyit mindenképpen szánj rá.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.