Fogyókúra, sikerre ítélve!

Fogyókúra, sikerre ítélve!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Így könnyebb fogyni!

Megérkezett a tavasz és vele együtt a sürgető vágy, hogy megszabaduljunk a téli hónapok alatt felszedett plusz kilóktól.

Sajnos amilyen gyorsan felcsúsztak, olyan nehéz megszabadulni tőlük. Futni indulunk, fogyókúrába vagy léböjt kúrába fogunk, fitness bérletet vásárolunk, hogy formába hozzuk magunkat.
A szállodákról szinte senkinek nem jut eszébe a fogyás. Azokat kivéve, akik már vettek részt valamilyen szállodai diétás vagy méregtelenítő programon. Ők viszont megtapasztalhatták, hogy mennyivel könnyebb leadni a súlyfelesleget távol az otthonunktól, a fiókban kísértő csokoládéktól, az éjfélkor hívogató teli hűtőszekrénytől. Mennyivel egyszerűbb rábízni magukat a dietetikus által összeállított, ugyanakkor mesterszakácsok által ínycsiklandón elkészített alacsony kalóriatartalmú fogásokra és milyen kézenfekvő beugrani a Spa-ból a szomszédos konditerembe, vagy két csobbanás közt részt venni egy mozgásórán! És akkor még a mindennapi szaunázásról, a kényeztető masszázsokról, a zsírbontást elősegítő kezelésekről nem is beszéltünk, melyek mind-mind segítenek elvonni a figyelmet a nassolás iránti vágyról.

Kép


A gyógykezeléseket és a wellnesst ötvöző termálvizes Danubius hotelekben komplex fogyókúrás csomagokkal várják a fogyni vágyókat. Kiindulásképpen általános orvosi vizsgálattal, EKG-val, vércukor- koleszterin- testzsírszázalék méréssel feltérképezik a szervezet állapotát. Az orvossal, dietetikussal és fitnesz edzővel való konzultációt követően állítják össze a személyre szabott kezelési-, étkezési- és mozgásprogramot. A kezelések nemcsak a zsírbontást segítik elő, de a méregtelenítést is serkentik (aqua detox, nyirokmasszázs, agyagpakolás, infraszauna) valamint a bőr feszességének visszaállítását célozzák, például testtekercseléssel. A kényeztető kezelések viszont, mint amilyen a Dolce Vita vagy az aromamasszázs, motiválóan hatnak. Távlati cél, hogy a helyes táplálkozás és rendszeres testmozgás beépüljön a fölös kilóitól megszabadult vendég életébe.
A különböző hosszúságú, egytől-négy hétig terjedő fogyókúrás csomagok természetesen tartalmazzák a gyógy- és wellness medencék, szaunavilágok, jacuzzik valamint a szálloda területén található edzőtermek, sportpályák és sportszerek használatát. Hogy a szállodai büféasztal csábításának könnyedén ellen tudjanak állni, a fogyni érkezők speciális fogásait külön helyiségben szolgálják fel. A heti rendszerességgel elvégzett mérések valamint a kúra végén a fogyókúrázóra váró orvosi felülvizsgálat és teljesítményének értékelése szintén segíti a motiváció fenntartását.

Kép

Magyarországon a Danubius Health Spa Resort Margitsziget, Hévíz és Sárvár szállodákban vehetők igénybe a fogyókúrás programok, külföldön a pöstyéni és marienbadi Danubius szállodákban. www.danubiushotels.hu

Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!

Kép
Életmód

Erre az állatjegyre különösen kaotikus időszak vár a kínai asztrológus szerint - teljesen betesz neki a Sárkány hónapja

Most mindent megtudhatsz arról, milyen emberek a kínai asztrológia szerint a Sárkány állatjegy szülöttei.

Kép
Sztárok

Elolvadtunk! 2 év után fotó készült Amber Heard kislányáról, a kis Oonagh hihetetlenül cuki

Amber Heard kislánya, Oonagh Paige már 3 éves, most pedig friss fotót láthatunk róla!

Kép
Sztárok

Tényleg együtt vannak? A Bridgerton család szereplőit együtt, kéz a kézben csípték el a fotósok - FRISS KÉPEK

Május 16-án érkezik A Bridgerton család 3. évadának első négy része, de Nicola Coughlan és Luke Newton pletykának már most is ad alapot bőven!

Kép
Életmód

A magas vérnyomás legjobb ellenszere: rengeteg vitaminban gazdag ez a szezonális étel

Valószínűleg gyermekkorunk nagy ellensége volt a sóska, aminek már csak a puszta látványától is annyira irtóztunk. Azonban felnőttünk, változunk, és egyre inkább próbálunk egészségesen étkezni, létezni, és igen, egyre inkább adunk teret az olyan ételeknek is, melyektől gyermekkorunkban egyenesen irtóztunk, hiszen belátjuk, hogy jótékony hatásai mellett még finomak is, ha a mi ízlésvilágunk szerint vannak elkészítve. A sóska pedig pontosan ebbe a kategóriába tartozik.