Test- és arcbőr tisztítás felsőfokon, kíméletesen, de hatásosan

Test- és arcbőr tisztítás felsőfokon, kíméletesen, de hatásosan
2016. december 22.

Minden nő életében kulcsfontosságú az igényes megjelenés és a külső ápoltság. Mai rohanó világunkban igyekszünk mindenre a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb megoldást megtalálni. Ahogy eleinte a hagyományos eldobható borotvák, úgy ma az egyéb szőrtelenítő gépek indultak fejlődésnek, aminek köszönhetően már bárki otthon, gyorsan és egyszerűen távolíthatja el a nem kívánt szőrzetet teste különböző részeiről.
A Panasonic megoldása a nőknek az ES-ED96 női villanyborotva és epilátor. Eldobható társaival ellentétben a Panasonic női elektromos szőrtelenítője több funkciót lát el egyetlen készülék segítségével. Ezzel a borotvával nem csak az arc, de a test bármely részén előforduló, nem kívánt szőrzet eltávolítható. Nyolc különböző adaptere multifunkciós géppé alakított egy egyszerű női epilátort. Első és legfontosabb erénye, hogy amilyen hatékony, olyannyira kíméletes. A nők esetében különösen fontos a puha bőr, hiszen még egy férfinél ez nem elvárás, a gyengébbik nem számára ez egy nagyon is jelentős szempont. A Panasonic többet alkotott egy szőrtelenítő gépnél. Szonikus arckeféje segítségével a szem számára nem látható smink maradványokat is képes kíméletesen eltávolítani. Erre a női epilátorok többsége nem képes. De ha csak masszírozó hatása miatt használjuk ezt a fejet akkor is egy kellemes, habos mélytisztító arcmasszázs otthon az eredmény.
Természetesen az alapvető szőrtelenítő funkciók tárháza is bővült: a kartól a lábig bármilyen szőrzet eltávolítására alkalmas, sőt a Panasonic szakemberei ezt is továbbgondolták, így a különböző területekhez különböző adaptereket kifejlesztve még hatékonyabbá tették az egyes testrészek ápolását. A lábhoz és a karhoz egy fejet alkottak, míg az érzékenyebb részek szőrtelenítéséhez megint egy másikat. A szonikus dörzs- és arckefe is külön-külön cserélhető, valamint tartozik a készülékhez egy kifejezetten a láb ápolására szolgáló ápoló fej. Teljesen fájdalommentes szőrtelenítés epilátorral nem létezik, ám ez az elektromos borotva kétségkívül az eddigi legkíméletesebb, amit az epilátor tesztek is megerősítenek. Tartós eredményt természetesen csak a végleges szőrtelenítő gépekkel lehet elérni, bár a nevükkel ellentétben ezek hatása sem tart örökké.

A még kényelmesebb és kímélőbb szőrtelenítésért borotvahabbal is használható az epilátor, így még kevésbé veszi igénybe a bőrt. Ha mégis a hab nélküli szőreltávolítást választjuk, akkor is vannak további lehetőségeink, hiszen a borotva szárazon és nedvesen is használható. A duplatárcsás forgó fej gyors és eredményes szőrtelenítést tesz lehetővé, ráadásul magát a fejet is elfordíthatjuk 60 fokkal.
Az epilátorról írt vélemények semmilyen mértékben nem oszlanak meg, minden felhasználó azon az állásponton van, hogy a Panasonic ES-ED96 elektromos borotva a legjobb epilátor a piacon. Ezt támasztja alá a készülék ára is, hiszen az epilátor összehasonlítások alapján olyan, mintha egy akciós árat látnánk.

Kép

Ezek után senki számára nem marad kérdés, hogy ha választani kell, hogy epilátor, vagy borotva, akkor melyik a hatékonyabb és a hosszútávon kifizetődőbb megoldás. Akár egy kellemes arcmasszázst szeretnénk, vagy a nem kívánt szőrzettől megszabadulni, ezzel a készülékkel biztosan a legtökéletesebb eredményt fogjuk elérni. Legyen a választásunk a habos, a vizes, vagy a száraz epilálás, a könnyen tisztítható alkatrészeknek köszönhetően minden használat után csupán pár pillanatig tart rendbe tenni az epilátort. Fentiek tekintetében a szakemberek egy olyan szőrtelenítő gépet alkottak, mely funkciójában nem csak kitör a megszokott keretek közül, de túl is szárnyalja azokat.

Kép
Madonna keményen beszólt a róla szóló életrajzi film készítőinek

BÓNUSZKÉRDÉS: ki játssza szerinted az énekesnőt? Szavazz!

Ilyen parfüm passzol hozzád a csillagjegyed szerint

Vajon a horoszkópod szerint melyik a hozzád leginkább illő illatkreáció, parfüm?

10 alkalom, amikor Gigi Hadid bebizonyította, hogy a sportcipő legalább olyan nőies, mint a magas sarkú

Ezentúl ne legyen benned kétely, a sneaker tényleg minden szetthez passzol!

Előfizetés