Ünnepi hangulat a HTC 10 prémium okostelefonjával

Ünnepi hangulat a HTC 10 prémium okostelefonjával
2016. december 14.
Szerző: Promóció

Ünnepi égősorral feldíszített utcák, fűszeres puncs és forralt bor illata, és az elmaradhatatlan, fülbemászó karácsonyi dalok. Ismerős, igaz?

A karácsonyi időszak minden egyes pillanata kincset ér, hiszen ilyenkor szinte mindannyian ünnepi hangulatba kerülünk, és kicsit máshogy tekintünk a világra. Legyen szó egy szelfiről a szépen feldíszített karácsonyfával, vagy a meglepett arcokról ajándékbontogatás közben, a HTC 10 okostelefon előlapi és hátlapi kameráira mindig számíthatsz, ráadásul az optikai képstabilizátornak köszönhetően még élesebb lesz a végeredmény. A kamera nagyméretű érzékelőjének köszönhetően még gyenge fényviszonyok mellett is világos képeket készíthetsz, a nagy látószögű lencsének hála pedig mindenki látszódni fog a közös családi karácsonyi képeken.
Már álmodban is karácsonyi slágereket dúdolsz? Hallgasd kedvenceidet stúdióminőségben az átalakított hangszóróknak köszönhetően, vagy próbáld ki a HTC különleges fülhallgatóin keresztül a személyes hangprofilt, ami a füleidhez igazodva nyújt magával ragadó hangzást. Így még a Last Christmas is igazi zenei élménnyé válik!
A HTC 10 nem csupán a kezedben fog jól mutatni, hanem a karácsonyfa alatt is. A finomra csiszolt kontúrvonalakban és a fém készülékházba tökéletesen belesimuló üveg előlapban a klasszikus elegancia jegyei köszönnek vissza. A HTC 10 okostelefon a kifinomult stílus képviselőjeként, tökéletes társad lesz az ünnepek alatt is.
A HTC 10 okostelefon elérhető a Telekomnál: ITT

Már nem érdeklik a beszólások! Eva Longria büszkén pózol plusz kilóival – FRISS FOTÓ

Elhagyva az örökletes sanyargatást, Eva most azt teszi – és valószínűleg eszi –, amit akar!

Melyik harisnya, melyik cipővel mutathat jól? Most eláruljuk!

Szabályok - azaz manapság nevezzük őket csak esztétikai tippeknek - mindenre vannak, az hogy ezeket miként hasznosítod pedig már a te dolgod.

Áll a bál a királyi családban! Diana hercegnő unokahúga ezzel a ruhával kiverte a biztosítékot

Bár Kitty Spencer hivatalosan nem a királyi család tagja, sokan nem nézik jó szemmel az esetet!

Ezt árulja el a személyiségedről az, hogy milyen az íróasztalod

Tény, hogy nehéz rajta rendet tartani, de lehet, hogy te inkább a szétszórt papírok között tudsz hatékonyabban dolgozni.

Ez az 5 csillagjegy lehet a leghűségesebb barátod, aki a sírig is kitart melletted

Neked van olyan barátnőd, akivel már évtizedek óta elválaszthatatlanok vagytok? Akkor jól figyelj, mert valószínűleg a következő 5 csillagjegy szülötte!

Azta! Így nézett ki a Victoria's Secret Show 10 és 20 évvel ezelőtt

Amikor még Heidi Klum és Seal együtt voltak...

Újabb cég döntött úgy, hogy többé nem hazudik a vásárlóinak – Neked tetszenek a Photoshop-mentes fotók?

A divatkampányok nem a legjobb iránymutatást adják az egészséges énképhez vezető úthoz.