Új generációs Cushion technológia a Lancôme-tól

Új generációs Cushion technológia a Lancôme-tól
2016. augusztus 30.

Az új Teint Idole Ultra Cushion formula micro-pigmentekben gazdag, így képes elsimítani a bőregyenetlenségeket, miközben diszkrét marad és szaténszerűen ragyogó arcbőrt eredményez.

A Lancôme márka több mint 80 éve arra törekszik, hogy a nők valós elvárásaiból inspirálódva alkossa meg innovatívabbnál-innovatívabb termékeit. Így született meg az ázsiai szépségideálból inspirálódva 2015-ben saját cushion-je is, amellyel a folyékony alapozót kompakt formába zárta, a könnyed hordozhatóság érdekében. A Lancôme volt az első nyugati szépségmárka, ami ezt az új típusú sminkelési lehetőséget bemutatta, de a saját, egyedi módján: különleges, többszörös díjnyertes alapozó formulával, a Teint Miracle-al továbbfejlesztve.

Az eredmény a Miracle Cushion volt, ami hatalmas sikert aratott, de további vágyakat, igényeket gerjesztett: hogyan lehetséges a cushion frissességét és hordozhatóságát egy magas fedést kínáló formulával ötvözni? Ez a technológiai kihívás, amit a Lancôme most a Teint Idole Ultra Cushion-nel oldott meg.

Kép

A Teint Idole Ultra Cushion egy vastagabb, krémesebb textúrával magasabb fedést biztosít. A titka: a továbbfejlesztett szivacsos cushion-párna hálóval van bevonva. A szivacsos cushion-párnában az egymásba fonódó szálak között nagyobb hely van, így teret hagy a folyékony alapozónak, míg a szálak merevsége biztosítja a formula optimális megőrzését. A háló borítás érintésre megszűri a formulát, hogy vastag, egyenletes fedést biztosítson.

Kép

Az alapozó formula ultra-szofisztikált fedést nyújt
Egyszerre könnyű és magas fedésű, az új Teint Idole Ultra Cushion formula micro-pigmentekben gazdag, így képes elsimítani a bőregyenetlenségeket, miközben diszkrét marad és szaténszerűen ragyogó arcbőrt eredményez.

Manapság - jobban, mint eddig valaha – a szépség kéz a kézben jár az egészséges bőrrel. Ezért a Teint Idole Ultra Cushion hidratáló formulája táplálja az arcbőrt, miközben az SPF 50 fényvédőfaktor megvédi felszínét az UV sugaraktól valamint megakadályozza a szabadgyökök képződését.

A Teint Idole Ultra Cushion hat árnyalatban érkezik, hogy minden hölgy megtalálja a bőréhez illő tónust.

Fenntartható, hordozható design
Az újratölthetőségnek köszönhetően könnyedén lehet váltani az árnyalatok között, hogy a bőr változásához vagy az évszakhoz igazodhassunk. A módszer egyesíti a szépséget és a környezeti fenntarthatóságot.

Az újdonság arcául a Lancôme szépségnagykövetét, a gyönyörű Penélope Cruz-t választották.
A Teint Idole Ultra Cushion alapozók szeptembertől kaphatóak a kiemelt parfümériákban (Douglas, Marionnaud, Müller).

Íme Katalin hercegnő és Pippa, ahogy még sosem láthattad őket!

Pippa Middleton nővére, Katalin hercegnő esküvőjén tett szert világhírre, ám nem ez volt az első lagzi, ahol mindketten csodásan festettek.

Amit nem mondanak el nekünk: 10 sztár őszinte vallomása a terhességről

A terhesség nem csak a cuki pocakról és a kedves gratulációkról szól, sőt: a legtöbb anyuka bizony jó ideig sorolhatná azokat a dolgokat, amik kifejezetten nem kellemesek a babavárás alatt. A következő világsztárok is bátran vállalják, hogy bizony nekik is vannak/voltak kellemetlen perceik.

5 ruhadarab, amit a pasik imádnak a nőkön!

Ezek a pasik kedvenc darabjai - a nőkön!

12 karikatúra a felnőttkorról, amellyel mindannyian azonosulni tudunk

Szeretjük az ilyen sokértelmű, duplafenekű, jelentőségteljes rajzokat...

Az 5 legjobb magyar klip 2016-ból

Annyi jó magyar klip született 2016-ban, hogy nem győztünk válogatni közülük toplistánkba. Vajon a te kedvenced köztük van? Figyelem, szubjektív válogatás következik!

Előfizetés