Hagyd kibontakozni ragyogó egyéniséged!

Hagyd kibontakozni ragyogó egyéniséged!

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ki ne szeretne gyönyörű ruhában, karján egy divatos táskával csodálatos ékszerekkel a kamera előtt pózolni? A Syoss Gloss Sensation hajszínkrém bevezetése kapcsán induló nyereményjátékban a szerencsés nyertesek Berbloom ruhákat, Balilla ékszereket és The Béta Version által készített táskákat nyerhettek egy fotózással egybekötve – mindössze egy szelfiért cserébe.

A kampány célja részben a magyar tervezői márkák előtérbe helyezése és népszerűsítése volt, valamint hogy megismertesse az újonnan bevezetett Syoss Gloss Sensation hajszínkrém márkát a vásárlókkal.

Kép

A Syoss Gloss Sensation hajszínkrém egy gyengédebb alternatíva a klasszikus hajfestékek helyett. Az ammóniamentes gyengéd hajszínkrém akár 8 hétig egészségesebben tündöklő és csillogó hajat nyújt húsz trendi árnyalatban, a szőkétől a vörösön át egészen a feketéig. Már az árnyalatok nevei is rendkívül izgalmasak és sokatmondóak – a hűvös hatású Kókusz szőke, vagy a pikáns Csilis csokoládébarna igazi különlegességek, nem csak az elnevezésüket illetően.

Kép

A fődíjra pályázó lányoknak egy szelfit kellett megosztani a #syossglossstar hashtag-el közösségi oldalukon, a három nyertest pedig a tervezőkkel közösen a Henkel választotta ki. A nyertes lányok, Andi, Ildikó, és Bea egy felejthetetlen napot tölthettek egy profi fotózáson Popov Alexandra fotóssal.

Kép

A lányok a Berbloom által felajánlott mesés ruhákban, a The Béta Version divatos táskáival, és az összeállításokhoz illő Balilla ékszerekben pózolhattak a kamera előtt.
Minden lányról háromféle összeállításban, egy nyári ruhában, egy alkalmiban, és végül egy ponchoban készültek képek. A ruhák színeit és stílusát, valamint a helyszíneket a lányok személyiségéhez passzolóan választottuk ki – az eredmények magukért beszélnek!

Kép

A Berbloom márkát Sitku Bernadett alapította 2014-ben azzal a küldetéssel, hogy az általa alkotott minden egyes ruhadarab valódi tündöklésre késztesse a nőt, a maga legtermészetesebb, belülről jövő módján. A ruhakölteményei pedig valóban ilyenek is - légies könnyedség, nőies báj, és elegancia jellemzi leginkább az általa megálmodott darabokat.

A The Béta Version márkát Rainer Zsófi designer, és Varga Cili brand a manager alapították 2010-ben - a budapesti stúdió azóta is ontja magából a szebbnél szebb egyedi bőrtáskákat és ékszereket, természetesen a legjobb minőségben. A táskák stílusát a rendkívül kifinomultság, aprólékosan kidolgozott részeletek, és a nőiesség jellemzi leginkább.

Kép

A Balilla márkanév mára sokunk számára ismerősen cseng, 2012 óta szezonról szezonra folyamatosan rukkol elő új ékszer és kiegészítő kollekcióival a márkanév alapitója és tervezője, Balázs Lilla. A designer termékeit leginkább a játékos formavilag, a kifinomult, aprólékos kidolgozottság, a nőiesség és a kézművesség iránti vonzalom jellemzi. Minden ékszerben egyszerre rejlik a határozottság és a légies könnyedség.

Kép

Nézd meg a fotózáson készült többi képet!

Galéria / 4 kép

Hagyd kibontakozni ragyogó egyéniséged!

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.