Működik a kémia a magyar tervezők között

Működik a kémia a magyar tervezők között
2016. augusztus 3.

Vágó Réka új üzletet nyit

Ahogy már olvashattátok az Absolut Budapest blogon hétről hétre Budapest legkreatívabb arcaival találkozhattok. Vannak közöttük friss felfedezettek, de olyan nagy nevek is szembejöhetnek, mint Vágó Réka. Nem kérdés, hogy Réka A cipőtervező itthon, úgyhogy nem csoda, hogy izgatottak lettünk, amikor kiderült, hogy egy hatalmas üzletet nyit a Király utcában többek között olyan tervezőkkel együtt, mint Abodi Dóra, Mojzes Dóra vagy a Je Suis Belle. Úgy tűnik a The Velvet Chemistry lesz a magyar dizájn új fellegvára:

“A prémiumabb vonalat képviseljük, kicsit magasabb árfekvésű magyar márkákkal vagy olyan Magyarországról indult nemzetközi brandekkel, akik így egy helyen nem találhatók meg. Egy olyan élményvásárlást nyújtó concept store, ahova ha bemész, bárhova nézel, izgalmas dolgokat és részleteket találsz. Mindezt szeretnénk olyan kiszolgálással kiegészíteni, amire valójában mindannyian vágyunk, de itthon nem nagyon kapjuk meg. Tudod, amikor bemész egy boltba, és nem tudnak segíteni, mert fogalmuk sincs, hogy mit árulnak, vagy pont az a baj, hogy nagyon tolakodóak, te meg inkább kimenekülsz. Pedig külföldön létezik a nívósabb helyeken az a fajta kiszolgálás, ahol pont eltalálják, hogy mire van szükséged. Mi ezt fogjuk megvalósítani.” – mesélt Réka az új üzletről az Absolut Budapest blog számára.

Természetesen Réka sok mindenről mesélt nekünk, úgyhogy ha érdekel, hogy mi volt az első cipő, amit készített, van-e kedvenc darabja

és mik azok a budapesti helyek, ahol szeret töltődni, olvasd el a teljes interjút!

Kép
forrás: absolutbudapest.blog.hu
Íme a bizonyíték, hogy Sarah Jessica Parker már nagyon messze áll Carrie Bradshaw-tól

A friss fotóknál semmi sem szemlélteti jobban, hogy mi a különbség a mese és a valóság között!

7 repülőtér, amit egyszer mindenkinek látnia kell élőben is!

Amikor az építészet már a megérkezés pillanatában levesz a lábadról!

Ritka pillanat, amikor Angelina Jolie összes gyereke egy fotón pózol – Nézd meg, mennyit változtak!

A hat gyerek büszkén vonult végig anyukájuk mellett a vörös szőnyegen!

Te kiszúrtad? Valami nagyon furcsa Nicole Kidman vörös szőnyeges szettjén

Most kiderül, hogy mennyire figyelsz a részletekre!