Physicians Formula Magyarországon? Igen végre megérkezett!

Physicians Formula Magyarországon? Igen végre megérkezett!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

A nemzetközileg már elismert és sikeres amerikai sminkmárka megérkezett Magyarországra egyenesen Los Angeles-ből!

Érzékeny az arcbőröd, vagy a szemed a legtöbb sminktermékre? Bőrproblémákkal küzdesz, vagy egyszerűen csak fontosnak tartod a válogatott összetevőket a sminktermékekben? Ha a válaszod igen az előző kérdésekre, akkor örömmel tudatjuk veled, hogy megérkezett Magyarországra a Physicians Formula hipoallergén sminkmárka!

A márkát 1937-ben alkotta meg Dr. Frank Crandall allergológus, felesége számára, akinek érzékeny volt az arcbőre. Erre a problémára fejlesztette ki Dr. Frank a természetes összetevőkből álló sminkmárkát.

A Physicians Formula nem tartalmaz:

Mesterséges illatanyagot, kőolajszármazékot, vagy egyéb ismert bőrirritáló anyagot! Hipoallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt, állatkísérlet-mentes és klinikailag tesztelt. Allergológusok, bőrgyógyászok, szemészek, és plasztikai sebészek ajánlásával és folyamatos vizsgálatával készülnek a termékek.

Kép

Ha hallottál már a márkáról, akkor biztosan ismerős lesz neked a Murumuru Bronzosító, mely a márka egyik legikonikusabb darabja! Ínycsiklandozó kókuszos illat, krémesen lágy textúra, gyönyörű dombornyomott kivitelezésben, praktikus csomagolásban (benne lévő ecsettel és tükörrel). A Murumuru Bronzert kötelező kipróbálni, de vigyázz, mert ha egyszer kipróbálod félő, hogy többet nem tudod elengedni… 😉

Kép

A bronzosító tápláló és hidratáló Murumuru, Cupuacu és Tucuma vajjal gazdagított, mely garantálja a természetes, mégis gyönyörű megjelenést a mindennapokban.

A termékkínálat szinte összes darabja egyedi, tápláló, hidratáló, fiatalító összetevőket tartalmaz, emellett pedig a termékek csomagolása sem elhanyagolható. A kedvenceink közé tartozik még a Nude Wear termékcsalád illetve az Argán Wear Primer, mely 100% argán olajat tartalmaz.

Kép
Kép

Magyarországon összesen 42 hipoallergén, tápláló összetevőket tartalmazó termék vásárolható meg a dm drogéria legtöbb üzletében!

További információért látogass el a www.instagram.com/primorcosmetics/ oldalra, vagy a

https://www.physiciansformula.com/ weboldalra.

Galéria / 9 kép

Physicians Formula

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!