Azonnal dobj el mindent: Katy Perry Budapesten van

Orlando és Katy
Forrás: Axelle/gettyimages

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ahogy már pár hete tudni lehet, Orlando Bloom Budapesten forgatja legújabb filmjét és jelenleg is a magyar fővárosban tartózkodik.

Több helyen is lencsevégre kapták és szerencsére nagyon barátságos a sztár, így már sokaknak – köztük hazai hírességeknek is – sikerült vele közös képet készítenie. Most azonban újabb elképesztő hír érkezett, méghozzá egy kép formájában, ugyanis Orlando Bloom mellé megérkezett az extravagáns szerelme, Katy Perry is, aki a napokban ünnepelte 38. születésnapját.

Az énekesnő és a színész már hosszú ideje alkot egy párt és boldog párkapcsolatuk egyik alappillére a közös érdeklődési kör. Az első helyen természetesen a gasztronómia áll, így nem is volt kérdés, hogy Budapest legjobb éttermeinek egyikébe szervezze a színész kedvese szülinapját. A Bábel tulajdonosa, Hlatky Hubert büszkén osztotta meg, milyen volt két ilyen nagy sztárt vendégül látni:

Ez a csodálatos énekesnő a napokban nálunk ünnepelte a születésnapját a szerelmével. Azt mondta, hogy a Bábelben eltöltött vacsora élete legjobb három gasztronómiai élménye közé emelkedett, mi pedig maradjunk mindig ennyire szeretetteljesek és alázatosak, és azt is reméli, hogy az emberek csak azért ideutaznak majd, hogy mindezt ők is átélhessék. Azóta repülünk a szeretettől, amit tőlük kaptunk, és köszönjük Orlandonak Bloomnak a bizalmat és, hogy hozzánk szervezte ezt a meglepetést a szerelmének!
Nagyon szeretünk és visszavárunk benneteket @katyperry & @orlandobloom!

- Instagram/huberthsch

A pár 2016-ban szeretett egymásba, ám egy évvel később szakítottak. Végül a kisebb mosolyszünet után visszataláltak egymáshoz, azóta pedig eljegyezték egymást és egy közös lányuk is született, aki a Daisy Dove nevet kapta.

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Híres párok, akik elképesztő és tanulságos utat tettek meg, hogy megtapasztalják a szülőség örömeit

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.