Oriflame nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Oriflame nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Marquard Media Magyarország Kft. - Oriflame nyereményjáték hivatalos játékszabálya

A játék szervezője

Az „Oriflame” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban „Játék”) szervezője a White Rabbit Reklámügynökség Kft. (székhely: 1075 Budapest, Madách Imre út 13-14/B. 3. emelet., cégjegyzékszám: 01 09 875142, a továbbiakban: „Szervező”), és lebonyolítója a Marquard Media Magyarország Kft. (székhely: 1031 Budapest, Záhony u. 7. /Graphisoft Park/, cégjegyzékszám: 01-09-067082, a továbbiakban: „Lebonyolító”).

A Játékban részt vevő személyek

Olyan 16. életévét betöltött természetes személy vehet részt, aki Magyarországon állandó lakhellyel rendelkezik, kivéve a Szervező és Lebonyolító tisztségviselői, alkalmazottai és azok (Ptk.8:1 § (1) bekezdés 2. pont) szerinti) közeli hozzátartozói (továbbiakban: Játékos). Amennyiben ilyen személy a nyertes, a Lebonyolító pótnyertest hirdet. Korlátozottan cselekvőképes nyertes Játékos esetén a nyeremény megszerzésére a nyertes törvényes képviselője jogosult, amennyiben ő megfelel a Játékszabályban foglalt feltételeknek.

Az Instagram a megvalósításához nem nyújtott semmilyen segítséget, és vállaljuk, hogy a Instagram igénybe vételével végzett promóciónkat saját kockázatunkra használjuk. Instagramon végzett promóciók az Instagram teljes körű mentesítése minden jelentkező igény vagy résztvevő részéről történő igény mentesítésével történik.
A promóciónkat az Instagram nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi, és nem kapcsolódik a Instagramhoz.

A Játék időtartama

A Játék 2019. 01. 15. napján 10:00 órakor kezdődik és 2019. 01. 22. napjáig 24:00-ig tart.

A Játék definíciója és menete

A játék időtartama alatt az Instyle magazin Instagram oldalán (https://www.instagram.com/instylehungary/) a játékosoknak az alábbi feladatot kell teljesíteniük: meg kell írni kommentben, hova utazna szívesen és be kell taggelnie azt a személyt, akit útitársának választana. Azon Játékosok, akik teljesítik a feladatot, azok részt vehetnek a játékban. A Játékosok közül a Szervező a regisztráció sorrendjében az 5. pontban meghatározottak alapján kihirdet 4 nyertest.

A Játékosok a regisztrációval egyben hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy a nevüket a Játék keretében a Marquard Media Magyarország Kft. döntése szerint közzétehesse a gondozásában megjelenő Instyle magazin nyomtatott és elektronikus kiadványában, valamint az Instagram oldalán.

A nyeremények meghatározása és felosztásaA Játék során kisorsolásra kerül 4 Játékos, az alábbi időpontban: 2019.01.23.

A nyerteseket a random.org oldal segítségével sorsolja ki a Lebonyolító. A nyertesek nyereménye nem más, mint 3 x 1 db Born To Fly For Her Eau de Toilette és 1 db Born To Fly For Him Eau de Toilette.

A Játékosok tudomásul veszik, hogy a játék regisztrálásának időpontján a Lebonyolító feldolgozó rendszerébe történő beérkezésekor regisztrált időpont értendő (nyereményjáték posztja alatt megjelenő, Lebonyolító által is látható hozzászólás).

Nyereményre való jogosultság megállapítása
A nyereményt a szerveren beérkező regisztráció sorrendje alapján számlálja a rendszer.

Kiértesítés

A nyertest a nyereményjáték posztjában, hozzászólás formájában értesíti a Lebonyolító a játék lezárása után, az alábbi időpontban: 2019. 01. 23. A nyertesnek privát üzenetben kell a Lebonyolító megírnia az e-mail címét, ezt követően a Lebonyolító már e-mail formájában kommunikál a Nyertessel. A nyertes 15 napon belül jelentkezhet a nyereményéért, ennek lejárta után Lebonyolító köteles pótnyertest hirdetni.

Vegyes rendelkezések

A Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői és alkalmazottai nyereménytárgyak hibáiért kizárják felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket nyilvános program keretében adja át. A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt. A nyeremények készpénzre nem válthatók.

Személyes adatok kezelésére és az adatszolgáltatásra vonatkozó szabályok

A regisztráció során rögzítésre kerül a Játékos neve, Instagram profilja. A kisorsolt nyertesek alábbi adatai kerülnek rögzítésre: Játékos neve, e-mail címe, postai címe, telefonszáma.

A regisztráláskor szerzett adatokat vagy azok egy részét a Marquard Media Magyarország Kft a Játékos külön hozzájárulása nélkül is átadhatja a Játékot eseti jelleggel vagy folyamatosan támogató jogi személy vagy egyéb szervezet számára, feltéve, hogy erről az adott játékra történő regisztráció befejezését megelőzően a Játékost az adattovábbítás címzettjének megjelölésével tájékoztatja.

Amennyiben a nyereményekkel kapcsolatban adók vagy más közterhek bevallása válik szükségessé, úgy a Szervező a rá háruló kötelezettségek teljesítéséhez szükséges további adatokat is kezeli. Ezek az adatok a nyertesek, pótnyertesek értesítését követően az általuk beküldött, illetve bemutatott dokumentumok alapján kerülnek rögzítésre.

A Játékban részt vevő Játékosok hozzászólás írásával automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a Játék hivatalos játékszabályát a Szervező és a Lebonyolító adatvédelmi tájékoztatóját, valamint tudomásul veszik, hogy:

az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés önkéntes hozzájárulásuk alapján történik, a Játékos a hozzájárulást az adatkezelés tekintetében a Játékban való részvétellel, a válasz beküldésével, illetve a személyes adatok önkéntes megadásával adja meg; a nyertes Játékosok adatait, a nevüket a Szervező által megbízott Marquard Media Magyarország Kft. nyilvánosságra hozhatja a instyle.hu weboldalon; a Játék során megszerzett személyes adatot a Szervező kapcsolatfelvételi-, illetve üzletszerzési célra gyűjtse, és díjmentesen felhasználja; a nyertes Játékosok adatait a Lebonyolító jogosult a nyereményeket biztosító szponzoroknak kapcsolatfelvételi-célra átadni, amelyek jogosultak azokat kapcsolatfelvételi célból, felhasználni; amennyiben a nyereményekkel kapcsolatban adók vagy más közterhek megfizetése válik szükségessé, úgy Szervező az e kötelezettség teljesítéséhez szükséges további adatokat is kezeli, melynek megadása a Játékos általi önkéntes hozzájárulásnak tekintendő, valamint a játék során felmerülő nyereményadó megfizetését a nyereményjáték Szervezője vállalja Szervező/Lebonyolító - amennyiben a nyereményeket nyilvános program keretében adja át - a nyeremény átadásáról a Szervező/Lebonyolító jogosult kép-, hang-, illetve filmfelvételt készíteni a készült kép-, hang- és filmfelvétel akár teljes egészét, akár részleteit reklám céljából felhasználni, idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás nélkül.

A helyes válasz beküldése során, illetve a nyertesség esetén megadott személyes adatok kapcsolatfelvételi-, illetve üzletszerzési célból történő kezelése a válasz beküldésével kezdődik és addig tart, amíg az adatkezeléssel érintett az adatok törlését az adatkezelőtől nem kéri, de legfeljebb 2 évig.

A nyereményekkel kapcsolatban adók vagy más közterhek megfizetéséhez szükséges adatok kezelésének ideje a jogszabályok szerinti kötelező adatkezelési időtartam, melyet követően az adatok törlésre kerülnek.

Az adatok az adattulajdonos (Játékos) előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket.

A Szervező és a Lebonyolító egyaránt szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogokat és a jogorvoslati lehetőség szabályait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info.tv.) tartalmazza, amely szerint a Játékos kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését, valamint azok kezeléséről szóló tájékoztatást, továbbá jogorvoslatért bírósághoz fordulhat. Azok a Játékosok, akik töröltetni kívánják adataikat az adatbázisból, ezt bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, valamint ingyenesen a következő módok egyikén tehetik meg: e-mail küldésével az [email protected] e-mail címre, vagy a Szervező, illetve a Lebonyolító címére küldött postai levélben.

A Játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. A Szervező a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.

A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék időtartama alatt az adatainak a törlése a Játékból való kizárását eredményezi, mivel Lebonyolító az adatok hiányában nem tudja biztosítani a Játékos részvételét.

A Játékos az Info.tv., valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu) fordulhat.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.