A dokumentumfilm, amiről most minden divatrajongó beszél: Wonder Boy

A dokumentumfilm, amiről most minden divatrajongó beszél: Wonder Boy
Forrás: gettyimages.com

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A sikeres fiú elindult szerencsét próbálni, de vajon megtalálja majd az elveszett kincset, amit keres?

Olivier Rousteing hihetetlenül fiatalon, mindössze 24 évesen került az 1945-ben alapított Balmain divatház élére, és immáron 10 éve fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy időt, energiát és hétvégéket nem sajnálva, 110 százalékon teljesítsen úgy, hogy közben nincs az a munkamennyiség, ami képes lenne elnyomni azt a harcot, ami szívében dúl...

Na de kezdjük is az elején!

Olivier Rousteing még évekkel ezelőtt vásárolta meg Anissa Bonnefont rendező édesanyjának lakását, a papírmunkák intézése közben pedig a két művész között barátság szövődött. Ahogy az lenni szokott, egyre több mindent osztottak meg egymással, és Olivier elmesélte a nőnek, hogy születése után örökbe fogadta egy bordeaux-i házaspár, és bár csodálatos gyerekkora volt, és hatalmas szeretet vette és veszi körül most is, adoptált gyerekként mindig is erősen foglalkoztatták a gyökerei, és az, hogy ki is ő valójában?!

Egy igencsak érzelmes és intim alapötlet tehát adott volt, és bár Olivier kicsit vonakodott a dologtól, végül rábólintott a Wonder Boy című filmre, hogy aztán kamerákkal kövessék végig azt, ahogy az átlag emberhez hasonlóan ő is hivatalról hivatalra jár, miközben lassan kirajzolódik előtte a vér szerinti szülei élete, akiknek bár nem sokat, de az életét mindenképpen köszönheti.

A Wonder Boy egy olyan 35 éves férfi útkeresésének története, akiért már közel egy évtizede a legnagyobb világsztárok rajonganak, akinek saját sofőrje van, egy ékszeres dobozzal vetekedő lakásban él, és bár minden adott ahhoz, hogy irigylésre méltó élete legyen, a show után, a színfalak mögött, és az otthon csendjében ő is csak egy ember. Egy nagyon magányos ember, akinek minden vágya az, hogy egy szép napon a benne dúló csillapíthatatlan mély fájdalmat egy telefonhívás, egy találkozás, egy magyarázat, vagy akár csak egy régi fénykép megoldja majd...

A film premierje bár 2019-ben volt, csak most került fel a Netflix kínálatába, amit most te megnézhetsz! Búcsúzóul pedig íme az előzetes...


ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 8 kép

8 sztár, aki állami gondozásban vagy nevelőszülőknél nőtt fel

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!