Ő lenne az Oppenheimer főszereplőjének felesége: Cillian Murphy 20 éve imádja Yvonne McGuinnesst

Cilian Murphy
Forrás: Oppenheimer című film

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Az egész világ Oppenheimer és Barbie lázban ég. Nem csoda, hiszen Margot Robbie és Cilian Murphy a legzseniálisabb alakításukat nyújtották.

Utóbbi bár mindig is elismert és A-listás színész volt, kétség sem fér hozzá, hogy Christopher Nolan legújabb alkotásával került a legközelebb az Oscar-díjhoz, amit a legtöbb kritkus és szakmabeli szerint fog bezsebelni a jövő évi gálán. Ám ahogy a mondás tarta: „minden sikeres férfi mögött egy nő áll.” Ez pedig Cilian esetében is így van, aki 2004-ben nősült meg. Felesége, Yvonnee pedig minden egyes munkájában támogatta és bíztatta, így most joggal lett rá az egész világ kíváncsi.

A színész és a művésznő 1996 óta alkotnak hivatalosan egy párt, de a vörös szőnyeget és minden nyilvános eseményt kihagynak, mint pár. Többek között ez is hozzájárulhatott szerelmük megtartásához, hiszen sosem adtak alapot a sajtónak és az újságíróknak, hogy kikezdjék a kapcsolatukat.

Cillian Murphy a 90-es években a Disco Pigs nevű bandában játszott – és a turné idején találkozott Yvonne-nal, aki óriási hatással volt a személyisége és az élete alakulására.

Velünk jött turnéra. Annyira izgalmas volt 20 évvel ezelőtt. Mindketten gyerekek voltunk, és próbáltuk megtalálni az utunkat, ami igazán különleges volt.

Cilliannek és Yvonne-nak két gyereke született: Malachy és Aran, akiket szintén távoltartanak a reflektorfénytől. A színész ugyanis nagyon elkötelezett a magánélet iránt. 2014-ben így fogalmazott:

Futok a busz után, megyek a boltba, hozok tejet, és normális dolgokat csinálok. Utálnám, ha ez lehetetlenné válna. Színészként valódi embereket kell alakítania, ezért elengedhetetlennek tűnik, hogy normális emberként éljek. Nehéz ez a munka-magánélet egyensúly. Csodálatos feleségem van, és ezt nem tudnám megtenni nélküle és az ő megértése nélkül.

Yvonne szépművész, de filmekkel, előadásokkal, szobrászati ​​és textil elemekkel is foglalkozik, amelyeket színpadon állít össze. Bár mindkettőjük munkája a művészetekhez tartozik, kapcsolatuk jól működésében sokat segít, hogy Yvonne munkája egyáltalán nincs a figyelem középpontjában.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 6 kép

Híres férfiak, akiknek a feleségei valóban minden szempontból lenyűgözőek

Megnézem a galériát

Ha még többet olvasnál Cilian Murphy-ről!

Galéria / 7 kép

Nemcsak Cillian Murphy az egyetlen: híres filmcsillagok, akik zenészként kezdték a karrierjüket

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép
Sztárok

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.