Nyerj belépőt a Schwarzkopf #CreateYourStyle exkluzív eseményére!

Nyerj belépőt a Schwarzkopf #CreateYourStyle exkluzív eseményére!
2018. január 15.
Szerző: Promóció

2018 a megújulás éve a Schwarzkopf életében, aminek most Te is a részese lehetsz! Játssz velünk, és nyerj belépőt a Schwarzkopf exkluzív bulijára!

Nálunk a 120 év szenvedélyes elkötelezettséget jelent az egyéniség, kreativitás, divat és korszellem iránt. A hajunkért, a szépségért és az önkifejezésért, azért, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból – ez a Schwarzkopf új missziója.

Ezt a missziót a #createyourstyle támogatja, a kampány, mely a stílust a hangulatok, pillanatok és események tükrévé változtatja, és elmozdítja a merev irányelveket. Az emberek nem akarnak többé szépség sztereotípiákat követni.
Minden ember egyéni, autentikus módon fejezi ki személyiségét. A Schwarzkopf pedig a megfelelő megoldást nyújtja s, hogy kihozzák magukból a legtöbbet, és életük minden egyes pillanatában magabiztosan érezzék magukat.

Meghökkentő frizurák, meglepő egyéniségek és izgalmas programok – ennek lehetsz most Te is a részese!

Légy Te a szerencsés, aki részt vehet a Schwarzkopf exkluzív buliján, ami 2018. február 2.-án kerül megrendezésre a Teslában!!!

Nem kell mást tenned, mint az alábbi regisztrációs részt kitölteni, amellyel egyből az esélyesek közé kerülsz.

www.schwarzkopf.hu

A NYEREMÉNYJÁTÉK LEZÁRULT! A NYERTESEKET HAMAROSAN EMAIL-BEN ÉRTESSÍTJÜK!

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!

Ha jót akarsz magadnak, ezeket a kozmetikai összetevőket sürgősen felejtsd el!

Te mi alapján választod ki az kozmetikai szereidet? Csomagolás, márka, állag, illat, esetleg, hogy mit ajánlott egy barátnőd? A tégelyén található aprós betűs résszel mi a helyzet, el szoktad olvasni? Tudod, hogy mi mit jelent rajta? És azt, hogy mennyi káros anyagot viszel be vele a bőrödbe? Tegyük tisztába a dolgokat, hogy csakis a lehető legjobbal kényeztesd magad!

Mindig van új a nap alatt: 5 csodaszép körömtrend, amit idén mindenképpen ki kell próbálnod!

Az év legszebb körömtrendjei ezúttal is megpróbálnak alkalmazkodni a ruhák által kijelölt úthoz.