Ezekre figyelj, mikor a netről rendelsz fürdőruhát

Ezekre figyelj, mikor a netről rendelsz fürdőruhát
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Hiába írunk már 2018-at, sokan még mindig félnek a netes ruharendeléstől. Főleg, ha olyan kényes darabról van szó, mint a fürdőruha. Nos, ha ezt a pár tippet betartod, nem lőhetsz mellé.

Nem kétség, a netes ruharendelés virágkorát éljük. Gyors, nagy a választék, nincs sorbaállás, fényárban úszó próbafülke, no meg házhoz jön. Sokan már egészen bizalmas viszonyt ápolnak a futárokkal, tudják, melyik nap ki dolgozik, mikor jön, de persze a netes ruharendelésnek megvan az árny oldala is. Biztos te is hallottál már milliónyi átverésről - nekem is van olyan kifizetett, soha meg nem érkezett rendelésem -, és ha még a postaládádban is landol a kívánt darab, hát, még az sem garancia a sikerre:

Ezért is szerettünk volna néhány hasznos tippet adni, ha netes ruharendelésre adod a fejed, vagy menjünk még messzebb, netes fürdőruha-rendelésre. Ez aztán az ingoványos talaj, de higgy nekünk, szerkesztőségünk már néhány tuti darabot szerzett be online - jöjjenek a tapasztalataink!

1. Mérd le pontosan magad

És életedben - talán - először, nézd meg a webshop mérettáblázatát. Most nem egy oversize rucit veszel, és nem is egy elasztikus nacit, a fürdőruhának mindenhol stimmelnie kell, és nem adhatsz a megszokott konfekcióméretedre.

2. Olvasd el a véleményeket is

Itt sokszor adnak tippeket mások, hogy mi a tapasztalatuk a méretekről és az anyag minőségéről.

gif

3. Rendeld meg a kedvenced legalább két méretben

Tedd be a kosaradba a méreteidhez passzoló darabot, és az ehhez legközelebb állót is. Ez most az a pillanat, amikor túlzásba eshetsz, a nyertes fürdőruhát megtartod, a másikat visszaküldöd.

4- Csak próbáld ki

Nem tudod, hogyan fog állni, amíg meg nem próbálod, ez egyetlen ruhadarabra sem igaz annyira, mint a fürdőruhára. Ha valamin megakad a szemed, dobd be a kosaradba, sokkal költséghatékonyabb egyben rendelni, mint később külön. Hiszen a kíváncsiságod úgy is hajtani fog.

5. Próba

Próbáld fel a fürdőruhákat jó megvilágításban, jó hangulatban, a saját otthonodban. Jobban be fog válni, mint a próbafülkék.

gif

6. Gondosan válaszd meg az oldalt

Sok webshop már igyekszik megkönnyíteni a visszaküldést is, hiszen pontosan tudják, hogy online rendelni, nagy lutri. Keress olyan webshopokat, ahol rugalmasan állnak a visszaküldéshez, sőt, számos itthon is kapható márkától rendelhetsz házhoz, majd a nem kívánt darabokat visszaviheted bármelyik üzletükbe.

gif

De mindenek előtt, nézd meg galériánkban, hogy melyik fazon állna neked a legjobban!

Galéria / 12 kép

Ilyen fürdőruhát válassz az alakodhoz

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!