Sokak szerint egy kapcsolat megromlásának a jele, ha ezt látod egy páron - szerinted is igaz lehet?

Sokak szerint egy kapcsolat megromlásának a jele, ha ezt látod egy páron - szerinted is igaz lehet?

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Az utóbbi időben egyre több sztárpár dönt úgy, hogy nemcsak az alkalomhoz illő dress code szabályait ignorálják, de egymás választásait is.

Természetesen egy kapcsolat ténye sem jelenti azt, hogy benne lévő feleknek kötelező ugyanazon dolgokért lelkesedni, de ettől függetlenül a hírességek világában gyakran láthattunk példát arra, hogy egy-egy sztárpár a köztük lévő összhangot egy-egy nyilvános eseményen is örömmel prezentálta azzal, hogy összeöltözött.

Az utóbbi időkben azonban úgy tűnik, hogy más trendszelek fújnak erre pedig talán az egyik legjobb példa Hailey és Justin Bieber, akiknek ellentétes gardróbválasztásai nemcsak a rajongókat, de a sajtót is aktívan lázban tartja. A viccesebb kommentek szerint „stylistjaiknak nincs is meg egymás telefonszáma”, míg mások viszont baljós előjelként veszik azt, hogy a sztárpár stílusa ennyire erős eltérést mutat.

Egyesek szerint ugyanis az összehangolt stílus az adott párkapcsolat harmóniáját tükrözi, és van valami édes abban, ha egy pár divatválasztásai erősen fedik egymást, legyen szó egy hasonló ízlésvilágú darabról vagy éppen egy nagyon jól harmonizáló színvilágról. Zendaya és Tom Holland, de Rihanna és A$AP Rocky is nagyon szinkronban van egymással, és persze itt ki nem hagynánk az internet stílusarchívumának egyik örök és ikonikus gyöngyszemét: Britney Spears és Justin Timberlake 2001-es American Music Awards-ra választott farmerszettjét sem.

Több híresség a vörös szőnyegen túl is örömmel tesz tanúbizonyságot arról, hogy a hétköznapokban is nagyon jól működnek együtt esztétikai szinteken. Egy pszichoterapeuta szerint az öltözködésben mutatott összhang a konformitásnak egy finom formája, ami azt a fajta empátiát és a megértést mutatja meg, ami egy egészséges kapcsolatot tükröz. Mellékesen megjegyeznénk, hogy a hasonló döntések nemcsak a szerelemben mutatnak rá egy összetartó egységre, hanem a barátságokban, a családban és a munkahelyen is. Ugyanakkor a különbség kulcsfontosságú lehet, hiszen az egyéniség megőrzésének érzése létfontosságú alapja minden egészséges kapcsolatnak. A személyes ízlésünk az identitásunk része egy módja annak, ahogy a világ előtt "bemutatkozunk", a stílusváltás pedig teljesen természetes egy szerelem esetén, de csak akkor ha hiteles. Gondolj csak arra, hogy Kim Kardashian mennyit formálódott Kanye West hatására - hozzátéve az előnyére -, és bár még egy viszonylag fiatal románc, de az már látható, hogy Kylie Jenner öltözködése is egy nyugodtabb esztétikára váltott Timothée Chalamet mellett, miközben Travis Scott idejében inkább a nyíltan szexi vonal uralta a ruhatárát. Ez persze nem jelenti azt, hogy a nagy számok törvénye alapján muszáj idomulni a párunk stílusához, mert nem. A személyiségünk fontosabb részei megmaradnak, ahogy a saját hobbik, érdeklődési köreink és miegyéb, a kis különbségek pedig még jót is tehetnek ha egy hosszú távú kapcsolat a cél.

Egy szó mint száz, aggódalomra semmi ok! Semmi gond nincs azzal ha egy sztárpár tagjainak stílusa erősen eltér egymástól. Nem mellesleg pedig ha komolyabb vihar lenne a Paradicsomban azt a sajtó munkatársai úgyis megneszelnék és akkor már rég nem az lenne a legnagyobb baj, hogy más divatnyelvet beszélnek. A párkapcsolati harmónia legjobb jele, ha mindkét fél elég jól érzi a magát az adott élethelyzetben ahhoz, hogy úgy öltözködjön, ahogy csak akar – akár egyezik ez a partnerével, akár nem.

Te mit gondolsz, jobb lehet az a kapcsolat, ahol a párok összeöltöznek?

Szerintem igen, én is imádok összeöltözni a szerelmemmel!
Ne már, semmi köze ennek a jó párkapcsolathoz!

És hogy miért is ekkora beszédtéma Hailey és Justin Bieber eltérő stílusa? Kattints tovább és nézd meg!

Galéria / 13 kép

Stílusos vagy kellemetlen? Hailey és Justin Bieber randiszettjei

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!