Nehéz sorsú embereken segít az Ország Bevásárlólistája

Nehéz sorsú embereken segít az Ország Bevásárlólistája

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Adományozzunk tartós élelmiszert!

Sok háziasszonynak az adventi időszak konyhai munkával, ajándékok és élelmiszerek beszerzésével telik. Sajnos sokan vannak, akik számára az ünnep a nélkülözésről szól. A SPAR és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös jótékonysági akciója, az Adni Öröm! révén szebbé tehetjük a nehéz sorsú családok karácsonyát.

Ha szeretteinken túl rászorulóknak is szeretnénk örömet szerezni, azt a legjobban tartós élelmiszerek megvásárlásával tehetjük, hiszen azok segítségével akár tartalmas ünnepi vacsora is készíthető.

Kép

Egy hosszú lista

A SPAR Magyarország 1997 óta a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve tartós élelmiszer adománygyűjtés támogatásával is hozzájárul a rászoruló magyar családok támogatásához. Hogy jól szemléltessék a szükség nagyságát, idén elkészítettek egy óriási bevásárlólistát is, amely kézzel foghatóvá teszi mindannyiunk számára, hogy mekkora segítségre van szükség. A nemrégiben felújított Batthyány téri SPAR áruházban állítják ki azt a monumentális installációt, amely kétszáz méternyi tételt tartalmaz a szükséges élelmiszerekből. Ebből a listából „szakítva”, ha a SPAR-ban vásárolunk be, mi is hozzájárulhatunk a rászoruló emberek szebb karácsonyához. A legfontosabb élelmiszereknél a polcon is látható, miből érdemes többet vennünk. A listát még számos helyen megtalálják a vásárlók: az érintett SPAR üzletekben, a metrókban és más hirdetési platformokon, köszönhetően a SPAR figyelemfelhívó reklámjainak.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat karácsonykor személyesen adja át a rászoruló időseknek, sokgyermekes családoknak, és hajléktalan embertársainknak a csomagokat. Az idei esztendőben december 13. és 18. között zajlik az Adni Öröm! adománygyűjtés 133 SPAR és 32 INTERSPAR áruházban országszerte.

A résztvevő áruházak listája a következő weboldalon érhető el: www.adniorom.hu

Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.