Napi horoszkóp május 25.: a Kosokat kellemes meglepetés várja, az Ikrek épp jókor kapnak segítséget

Napi horoszkóp május 25.: a Kosokat kellemes meglepetés várja, az Ikrek épp jókor kapnak segítséget

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert fontos dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

NAPI HOROSZKÓP május 25.

KOS (március 21-április 20)

Nagy meglepetéseket tartogat számodra a mai nap, olyan emberek fognak ugyanis pozitív csalódást okozni, akikről a legkevésbé sem számítottál rá. Ez azért tölt el különösen nagy örömmel, mert egyfajta visszajelzés számodra, hogy nem hiába az önzetlenség, a kedvesség, a segítőkészség, amellyel mások felé fordulsz. A mai nap már semmi nem szegheti a kedved, hisz ez a néhány kedves gesztus nagy lendületet ad a hét további részére is. Mindig maradj ilyen, és adj hálát ezekért a pillanatokért!

BIKA (április 21-május 21)

Úgy alakul a helyzet, hogy az egyik bizalmas barátod segítségét kell kérned egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Ne szégyelld ez ügyben megszólítani, hisz most nem az a fontos, hogy milyen nagy a büszkeséged, sokkal inkább az, hogy olyasfajta segítséget kapj, amellyel pontot tehetsz egy régóta húzódó ügy végére. Arra koncentrálj, hogy mihamarabb megoldd a kérdést, ne arra, hogy ezzel valaki adósává válhatsz. Ha igazán jó barátok vagytok ugyanis, akkor ilyesmi szóba sem jöhet!

IKREK (május 22-június 21)

Amikor elakadtál egy bizonyos dologban, pont akkor, váratlanul jön valaki, aki nálad nagyobb tudással és tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy kirántsa a sárba ragadt szekeredet. Hagyd érvényesülni, engedd, hogy kibontakozzon, hiszen erre van most szükséged. Adj lejjebb az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból és fogadd meg a mások által adott tanácsokat. Gondold meg, hogy legközelebb mit vállalsz el, mert gyorsan kerülhetsz hasonlóan bonyolult helyzetbe, ám akkor már nem biztos, hogy belebotlasz egy segítő szándékú személybe!

RÁK (június 22-július 22)

Mivel a hét utolsó munkanapjára ébredsz, mára úgy érzed, eleged dolgoztál keményen a hét folyamán, épp ezért végre neked is jár a kényeztetés, egy nap, ami csak rólad szól, amikor azt csinálhatod, amit valójában élvezel és a testi-lelki épülésedet szolgálja. Eleinte lelkiismeret-furdalásod van amiatt, hogy mindenki reggel munkába indul, amikor Te a másik oldaladra fordulsz, ám ha jobban belegondolsz, amikor dolgoztál, mások kötetlenül kikapcsolódtak. Menj el egy szépségszalonba, alakulj, épülj, szépülj és meglátod, sokkal jobban indul majd a hétvége!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki olyasfajta ígéretet tesz, amitől sokat vársz, bizonytalan helyzetedben úgy kapaszkodsz belé, mint egy mentőövbe a nyílt tenger kellős közepén. Hamar rá kell azonban jönnöd, hogy hamis illúziókra alapozva építettél várat, aki ugyanis ezt a bizonyos ígéretet tette, nem rossz szándékkal ugyan, de mégis bevitt az erdőbe, hisz a megoldás nemhogy nem jön – hanem teljesen téves útra vitt. Most, hogy rájöttél, addig fordulj vissza, amíg nem késő és magad gondold végig, hogy egyedül merre tudsz menni. Ne szavazz másoknak ilyen gyorsan bizalmat, mert annál nagyobbat csalódhatsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai nap folyamán rég nem látott ismerősbe botlasz, ami pont jókor jött, hiszen épp tanácsra van szükséged, mert elbizonytalanodtál, merre is kellene továbblépned. Használd ki az alkalmat, üljetek be egy kávézóba és finom tejeskávé mellett meséld el a hezitálás és a bizonytalanság hátterét. Hallgasd meg a tanácsait, majd ezután mérlegelj, vajon hogyan is kellene döntened. Mindig jó ötlet ilyen helyzetekben meghallgatni a kívülálló véleményét is, hiszen néha sokkal objektívebben látnak egy-egy szituációt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan helyzetbe sodor az élet, amikor másoknak kell bizonyítanod, hogy mennyi tehetséggel és tudással rendelkezel. Ez az első pillanatban frusztrál, makacs fejjel úgy gondolod ugyanis, hogy nem tartozol senkinek elszámolni valóval, ám ha megállsz és megpróbálsz kicsit máshogy tekinteni a szituációra, felfoghatod úgyis, hogy ez egy próbatétel, amelyet ki kell állnod ahhoz, hogy elismerjenek, hogy elfogadjanak és a társaság egyenértékű tagjaként tekintsenek rád. Mutasd meg mindenkinek, mi minden lapul a tarsolyodban, amiről nem is tudtak, egészen mostanáig! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Sok a bizonytalanság most körülötted, nincs minden tisztázva, ez viszont nem enged továbblépni a következő állomásra. Ha azt szeretnéd, hogy minden a Te elvárasaid szerint alakuljon, abban az esetben mindenképpen vissza kell venned rövid időre a jelenlegi tempóból és egyedül kell végigzongoráznod a darabot, hogy kotta nélkül is kiválóan menjen, ha bárki előtt számot kell adi a tudásodról. Időnként szüksége van az embernek arra, hogy kiszakadjon a megszokott környezetéből ahhoz, hogy megfelelő inspirációt kapjon.

NYILAS (november 23-december 21)

Komoly lépésre szántad el magad, amely eddigi életed talán egyik legnagyobb kihívása. Épp ezért szükséged van arra, hogy kizárd a külvilágot, magányba vonulj és mindent nagyon pontosan kidolgozz. Mivel nagy kockázatot vállalsz, így abszolút biztosra kell menned, nehogy véletlenül hiba csúszhasson a számításaidba. Ha megfelelően koncentrálsz, kellő odafigyeléssel nem okozhat gondot, hogy végigvidd azt, amit kiterveltél. Ezúttal nem lesz önző dolog, ha csak magadra figyelsz, hisz ez most egy veszélyes játék!

BAK (december 22-január 20)

Nagyon pontosan kiszámítottál mindent, s a szerint haladsz a megkezdett úton. Most még lehet, hogy minden idilli, mert a tervek szerint alakulnak a dolgok, ám készülj fel minden váratlan helyzetre, mert könnyen lehet, hogy bármikor olyan fordulat következik be, ami gyorsaságot és hatékonyságot kíván. Ha nyitott szemmel jársz és észreveszed azokat szituációkat, amelyek hirtelen cselekvést kívánnak, nem érhet semmiféle meglepetés. Láss is, ne csak nézz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy számodra nagyon fontos dologért küzdesz, nem vagy hajlandó engedni a célodból, ennek rendelsz alá mindent jelen pillanatban. Nincs ezzel semmi baj, ám azt is figyelembe kell venned, hogy nem mindig alakul a várakozásoknak megfelelően minden, apró változtatásokat engedj meg, ellenkező esetben az egész folyamat dugába dőlhet csak azért, mert nem adtál lejjebb az elveidből. A cél ugyanaz marad akkor is, ha kicsit kacskaringósabb út visz odáig. Nem minden pálya zökkenőmentes, de gondolj bele, milyen unalmas lenne az élet, ha tudnánk, mi történik a következő pillanatban.

HALAK (február 20-március 20)

Állást kell foglalnod egy vitás kérdésben, hiszen nyilvánosan, sokak előtt kérik ki a véleményedet. Mivel azonban te általában konfliktuskerülő embernek tartod magad, nem is igen szeretsz ilyen szituációkba keveredni, mert tartasz attól, hogy esetleg még jobban összegabalyodnak a szálak – és te is kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Előfordulhat azonban, hogy – tetszik, nem tetszik –, mégis mondanod kell valamit, ezért most bátran merd vállalni a véleményedet, hiszen így kivívhatod mások elismerését, ugyanakkor a saját lelkiismereted is sokkal nyugodtabb lesz! Ne húzódj mindig a háttérbe!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Sztárok

Brad Pitt új barátnője kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra - FOTÓ

Bradt Pitt női ideálja most már egyértelmű, ugyanis frissen elvált barátnője kiköpött hasonmása Angelina Jolie-nak!

Kép
Életmód

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Kép
Shopping

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.