Napi horoszkóp július 11.: a Kosok váratlan szituációba keverednek, az Ikrek változtatni szeretnének a jelenlegi élethelyzetükön

Napi horoszkóp július 11.: a Kosok váratlan szituációba keverednek, az Ikrek változtatni szeretnének a jelenlegi élethelyzetükön

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP július 11.

KOS (március 21-április 20)

A mai napon váratlan szituációk sorozatába keveredsz, s fárasztó, hogy minden fronton 100 százalékos formát kell nyújtanod és helytállnod, hogy ne kelljen később szégyenkezned semmi miatt. Mivel szereted a kihívásokat, ezt is élvezni fogod, találd meg az izgalmakat, a motivációt. Hidd el, sokkal hatékonyabban fogsz tudni minden helyzetben cselekedni, ha nem süllyedsz bele a mocsárba, húzz inkább gumicsizmát minden nehézség ellenére menj előre. Ha a végén visszatekintesz a mai napra, roppant elégedett leszel a teljesítményeddel és nyugodt lelkiismerettel pihenhetsz majd meg a barátaiddal este!

BIKA (április 21-május 21)

Az a fajta ember vagy, aki szereti a kezét és a szemét mindenen rajta tartani, mindenről tudni akar, s ha valami nem úgy történik, ahogyan elképzelte, az nem feltétlenül teszi boldoggá, sőt kifejezetten frusztrálttá válik tőle. Ha azonban megpróbálsz kicsit lazábban hozzáállni mindenhez, és másokat is hagysz szóhoz jutni, minden sokkal könnyebbé válik, a népszerűségi indexed pedig igencsak nőni fog a többiek szemében.

IKREK (május 22-június 21)

Hosszú vívódás után jutottál arra a döntésre, hogy változtatsz a jelenlegi élethelyzeteden. Ehhez azonban aprólékos tervet kell kidolgoznod, nehogy véletlenül hiba csússzon a számításodba. Gondoskodj róla, hogy ne maradjanak elvarratlan szálak az eddigi életedet illetően, indulj az új utadon tiszta lappal, s csak azokat a dolgokat vidd magaddal, amelyek a jövőd építését szolgálják.

RÁK (június 22-július 22)

Ha nagyon vágysz valamire, általában el is tudod érni, és nem nagyon vagy hozzászokva, hogy hiba csúszhat a számításaidba és esetleg duplán kell tenned a dolgokért. El kell azonban azt is fogadnod, ha nem mindig minden a te elképzeléseid szerint történik, semmi baj nincs azzal, ha időnként nem jön be a matek. Egyébként éppen a váratlan helyzetek azok, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy megfelelő tapasztalatokat szerezz az előre nem látható szituációk kezelésében. Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Régóta álmodozol valamiről, amire nagyon vágysz, de túl bátortalan vagy ahhoz, hogy lépni merj. Attól félsz, ha nagyot buksz, annyira el fogsz hasalni, hogy nem lesz erőd ismét talpra állni. Be kell azonban látnod, hogy álmodozásból és illúziókból nem lehet várat építeni, ha nem cselekszel, nem fogsz előrelépni, a kitűzött céljaid pedig elérhetetlenné válnak. Kelj fel és járj – vagy fogadd el a sorsodat. Az egész kizárólag rajtad múlik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, aki minden szavával és megmozdulásával az agyadra megy. Mivel ő egyáltalán nem veszi ezt észre, lassan, de biztosan kezd elviselhetetlenné válni a helyzet. Ez azonban nagyon mérgezi a kapcsolatotokat, szóval ha úgy ítéled meg, hogy érdemes menteni a dolgot, tegyél róla, ha pedig nem, akkor ne raboljátok egymás idejét, mert képmutatással nem lehet egy egészséges kapcsolatot fenntartani.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A folyamatban lévő ügyeid haladnak a maguk medrében, eddig lázasan dolgoztál azért, hogy elindítsd őket, most pedig hátradőlve figyelheted, hogyan térülnek meg sorjában a befektetések. Büszkeséggel tölt el a tudat, hogy ezekért a sikerekért mind-mind te dolgoztál meg, egytől egyig a te kezed munkáját dícsérik. Ne hagyd azonban, hogy a siker megrészegítsen, hisz nagy feladatok várnak még rád, neked pedig résen kell lenned, nehogy egy váratlan fordulat keresztülhúzza a számításaidat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bár sok mindenki vesz körül, időnként mégis nagyon magányosnak érzed magad. Általában véve nagy a hangzavar körülötted, szép számmal akadnak barátok is, ennek ellenére gyakran van olyan érzésed, hogy egyedül vagy. Nem értenek meg, hiába hangoztatod a saját álláspontod, miközben mindenki más meg fújja a magáét. Keress valakit, azt az egy embert, aki tényleg kíváncsi a te véleményedre és valóban olyan tanácsokkal lát el, amelyekre szükséged van!

NYILAS (november 23-december 21)

Nincs túl sok időd arra, hogy cselekedj, hisz határidőre kell végezned, ami meglehetősen megfeszített munkatempót kíván. Most minden erődre, tudásodra és tapasztalatodra szükséged van, zárd ki a külvilágot és addig dolgozz az ügyön, addig tökéletesítsd a dolgokat, amíg kifogástalanná nem válnak. Hidd el, hogy meg tudod csinálni, ne engedj mások csábításának és ne úgy gondolj az ügyre, mintha az egy szükséges rossz lenne! Fogd fel úgy, hogy ez is egy erőpróba, s ha teljesíted magasabb szintre léphetsz. Menni fog!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, kezd egy kissé egysíkúvá válni az életed, nem nagyon jelent már kihívást a munkád sem, emiatt kezded elveszíteni az inspirációdat. Eljött tehát az idő, hogy tágra nyisd a szemed és új dolgokat keress, amelyekből ihletet meríthetsz ahhoz, hogy némi izgalommal és kalanddal tedd ismét színessé a szürke hétköznapokat. Ezek a lehetőségek jelen vannak a te életedben is, csak észre kell venned őket!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, a jelenlegi közösségben nem találod a helyed, nem tudsz beilleszkedni, folyamatosan atrocitásba keveredsz a kollégáiddal azért, mert képtelen vagy azonosulni az ő nézeteikkel. Apró, kicsinyes játékaikra ráunva egyre többször fordul meg a fejedben, hogy csapot-papot hátrahagyva becsapod magad mögött az ajtót. Ehelyett talán érdemes hideg fejjel gondolkodni és nem hirtelen felindulásból hátat fordítani mindennek, várj az adandó alkalomra és a kínálkozó lehetőségre.

HALAK (február 20-március 20)

Nagyon kapkodva igyekszel megoldani valamit, mert szeretnél mihamarabb túllenni rajta. Így azonban csak több munkád csinálsz magadnak, hisz hibát hibára halmozol. A sok, feleslegesen futott kör helyett inkább dolgozz ki egy tervet, amelynek alapján lépcsőfokról lépcsőfokra haladva végül sikerrel be tudod fejezni, amit elkezdél. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha az egyenes és rövidebb utat választod ahelyett, hogy mindenféle kerülőkkel próbálkoznál! Ha sikerült mindent befejezni, nyugodtan ki a gőzt a barátnőid társaságában, akikről tudod, hogy minden körülmények között számíthatsz rájuk.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!