Myrla: az anti-aging krémtechnológia új generációja

Myrla: az anti-aging krémtechnológia új generációja

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A Myrla, egy magyar kozmetikai termékcsalád, az anti-aging technológia egy új generációjának tagja; a tudomány és a természet erejéből született. A Myrla angol eredetű név, amelynek jelentése tündöklő tenger. A termék neve híven tükrözi a kozmetikumok hatását és természetességét.


A Myrla krémek és szemkörnyékápolók visszaadják a bőr természetes fényét, ragyogását, frissességét. Használatával a bőr olyan lesz mint egy bársonyos víztükör, amelyen a fodrozódó hullámok, ráncok elsimulnak. A termékek összetevőit a természet kincseiből, értékes növényeiből válogatták. A tápláló szőlőmagolaj hidratál és ruganyosságot kölcsönöz bőrünknek.
A gyulladáscsökkentő sárgabarackmag és mandulaolaj belülről táplálja a bőrt, a lenmagolaj pedig javítja a bőrszövetek struktúráját.

A MYRLA MÖGÖTT KOMOLY TUDOMÁNY LAKOZIK


Először a bőrön jelentkeznek az idő múlásának jelei, amelynek folyamatai a megfelelő gondoskodással lassíthatók. A Myrla-val jött létre az anti-aging technológia olyan új generációja, amely feszesíti, táplálja, hidratálja, revitalizálja és frissíti a bőrt. A Myrla természetes összetevői halványítják a mimikai ráncokat és hatására a bőr újra visszanyeri természetes tónusát. A Myrla egész napra illatos, sima, bársonyos és rugalmas tapintást ad az arcnak és szemkörnyéknek.
A Q10, hialuronsav és egyéb természetes növényi kivonatok hatóanyagai energizálják a bőrt és regenerálják a sejteket.
Kép

A Q10-RŐL…


A bőr természetes építőeleme a Q10, amely javítja a sejtek energiatermelését és támogatja a sejtmegújulási folyamatokat. Antioxidáns hatásának köszönhetően hatékony a szabad gyökök ellen. Belülről tölti fel a bőrt, így segíthet a ráncok elleni küzdelemben.
Kép

A MYRLA KOZMETIKUMOK KÜLÖNLEGESSÉGE, HATÉKONYSÁGÁNAK TITKA


A Myrla termékekben alkalmazott micella formulás eljárás magyar szabadalom. A Myrla micellái nano méretű, gömb alakú alkotórészek, amelyeket értékes növényi olajcseppekből hozták létre. Felépítésük és méretük miatt nagyobb hatékonysággal viszik el a bőr mélyebb rétegeibe a Q10 hatóanyagot. Így a bennük oldott értékes hatóanyagok könnyebben épülnek be a sejtekbe, mint a hagyományos krémek esetében (lásd összehasonlító ábra). A micellába formulált Q10 példátlan hatékonyságát kozmetikusok bevonásával készült tesztek kiváló eredményei is bizonyítják.
A Myrla kozmetikumok nem tartalmaznak parabént, paraffint, mesterséges színezőanyagot vagy mesterséges tartósítószereket. A Myrla kiváló választás azok számára, akik a természetességet keresik a kozmetikumokban is. A válogatott természetes összetevőkből készült Myrla termékcsalád segít abban, hogy nőként jól érezd magad és természetes szépségeddel tündökölhess nap mint nap.
Kép

Myrla kozmetikumok elérhetők a Müller üzleteiben. További információ a honlapunkon: www.myrla.hu. Myrla a Facebook-on ITT.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!