Az 50-es nők szexet akarnak - ilyen lesz a Szex és New York folytatása

szex és new york,sjp,szex
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Candace Bushnell kultikus történetének folytatása augusztusban kerül a könyvesboltokba, a Paramount Pictures produkciós cég pedig máris lecsapott a megfilmesítés jogaira. Mit tudunk eddig, mi várható?

gif

Mindenhonnan folyik a szex és a nemiség (amely tetszik vagy nem, egyre szélesebb skálán mozog, sőt, már egyre több pszichológus is tárgyalja annak kérdését, hogy vajon tényleg bináris-e a nemi identitás), szinte nincsenek már tabuk. Vagyis egy talán mégis van: felvilágosult korunkban valahogy mégsem találkozhatunk a 50 fölöttiek nemiségével.

Mintha nem is létezne, pedig egyre több felmérés bizonyítja, hogy ezek az ötvenesek már nem a régiek: sportolnak, igenis kapcsolatot keresnek, szexelnek, gyakorlatilag erejük teljében vannak. Candace Bushnell éppúgy nem érti a korosztály szexuális életének tabusítását, ezért szinte sorsszerű volt, hogy ahogy ő maga is érintett lesz (decemberben volt 60 éves), belevágjon egy újabb társadalmilag elfogadott fal lerombolásába.

Milyen témákról szól majd?

Bushnell folytatta tehát négy főszereplője életének megírását - ugyanúgy jól szituált, felső középosztálybeli lesz a környezet, de már megjelenik benne a vidéki idill is, és az 50 fölött már kevésbé fontos témákról áthelyeződik a hangsúly a párkapcsolatok megsemmisülésére, gyerekekre, válásra, halálra és persze arra, hogy a mai világban egy ötvenes nő számára van-e még létjogosultsága a szex iránti igénynek. Ez lesz a címe is: Is There Still Sex in the City? (Magyarul: Még mindig van szex a városban? - kíváncsiak leszünk,mi lesz a magyar fordítása :D)

candace bushnell,szex és new york,folytatás
forrás: Getty Images
Candace Bushnell idén márciusban

Ezek az ötvenesek nem azok az ötvenesek

"A dolgok nagyon megváltoztak. Régebben ötvenesnek lenni azt jelentette, hogy a nyugdíjazáshoz közel járt már az ember, kevesebbet dolgozott, többet költött, időt fordított a hobbijára - nyilatkozta Candace Bushnell - tehát az élet lelassult, pihenősebbé vált. A nyugdíj előtt álló ember már nem nagyon gondolt másra, csak az öregedésre. Nem volt jellemző, hogy az 50-es, 60-asok edzettek, hogy új bizniszbe vágtak, másik városba költöztek volna, hogy akár idegenekkel szexuális kalandokba keveredtek. Pedig mostanában egyre inkább így néz ki annak a korosztálynak az élete. És én iszonyatosan lelkes vagyok attól, hogy megmutathatom ezeknek a nőknek a nagyon is komplex és gazdag életét, nemcsak egy könyv hasábjain, de a képernyőn is!"

Galéria / 30 kép

Ők már jócskán elmúltak 40, mégis dögösek és frissek!

Megnézem a galériát

Mikor várható?

A Paramount Television és az Anonymous Content kreatívjai megkezdték egy tévésorozat forgatókönyvének fejlesztését, de megjelenés dátum természetesen még közel sincs, nem is várható két éven belül. De meg fogja érni a várakozást, az biztos: Bushnell lesz az egyik producer, úgyhogy biztosak lehetünk benne, hogy ez a széria teljesen hű lesz az eredetihez.

szex és new york
forrás: Pinterest

Egyébként nem ez lesz az első sorozat, amely időseb szereplőkkel fut (gondolj csak a régi sorozatra, az Öreglányokra, a Netflix hatalmas sikerére a Grace és Frankie-re, vagy a nemrég, 10 év szünet után visszatérő Will & Grace-re.

Kép
forrás: Pinterest

SJP-ék visszatérnek?

A szereplőkről sincs még hír, de sajnos szinte kizárt, hogy az eredeti négyesfogat (Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon)visszatérjen a sztoriba, és nemcsak amiatt, hogy az utóbbi időben kiderült, hogy a való életben nincsenek is olyan jóban. Az, hogy különböznek a való életben, divatszempontból például nagyon hasznos.

Galéria / 12 kép

Szex és New York szereplőinek stílusa 2018-ban

Megnézem a galériát

Jönnek a pasik is

Mielőtt hiányolnád a pasikat a képből, megnyugtatunk, hogy fejlesztés alatt van egy Silver Foxes (ezüst rókák) című sorozat, amely egy aztán tényleg alulreprezentált közösségről, a 40+-os meleg pasikról fog szólni. És nem olyanokról, mint Gianluca Vacchi, ígérjük.

Galéria / 10 kép

50 éves szívtipró az Instagram sztárja

Megnézem a galériát

A Szex és New York sorozat egyébként számos egyéb szempontból is fontos volt.

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!