Hihetetlen! Több millió forint értékben loptak el ékszereket a világhírű Netflix sorozat forgatásáról

Hihetetlen! Több millió forint értékben loptak el ékszereket a világhírű Netflix sorozat forgatásáról
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ilyen sztorikba is ritkán botlunk!

A Korona című sorozat 5. évadjának forgatása a vége felé közeleg, ám azt talán a készítők se gondolták volna, hogy a királyi család életéről szóló, éppen az 1990-es évek elejét és közepét feldolgozó epizódok forgatása közben még ilyen nem várt nehézségekkel is szembe kell nézniük.

Na de kezdjük is az elején...

Diana elbűvölő személyiségénél már csak stílusát és ékszereit csodálták jobban világszerte. A néhai walesi hercegné híres volt arról, hogy a nyilvános alkalmakra gyönyörű ékszereket viselt, a stáb pedig próbálta ezeket a méregdrága, sokszor a királyi család örökségének részét képező darabokat a legélethűbben lemásolni, hogy a nézők a lehető leghitelesebb képet kaphassák a történelem egyik, még a mai napig is sokakat foglalkoztató fejezetéről.

Kép
forrás: Netflix

A másolatok minőségét sem aprózták el, és minden bizonnyal ez szemet vetett azoknak a rablóknak is, akik pár napja Doncaster közelében a Netflix három teherautóját feltörte és körülbelül 200 kelléket lovasítottak meg. Az ékszereken kívül többek közt órákat, ezüsttárgyakat és egy orosz Faberge tojás azon drága másolatát vitték el, amit még a királynő nagyapja vásárolt 1933-ban. A kár értéke meghaladja a 150 ezer angol fontot, ami átszámolva közel 66 millió forint. A rendőrség már megkezdte a nyomozást és arra kértek minden régiségkereskedőt, hogy kiemelten figyeljenek a gyanúsabb esetekre, ugyanis minden bizonnyal a tolvajok idővel majd megpróbálnak túladni a zsákmányon.

A készítők hihetetlen figyelmet fordítottak a részletekre és minden tételt a lehető legaprólékosabban választottak ki. Így szívszorító az a tény, hogy a legtöbb most eltűnt. A stáb bár kétségbeesetten próbál fellelhető másolatok után kutatni, ám mivel sok közülük tényleg egyedi darab volt, így nem lesz könnyű dolguk.

- nyilatkozta egy bennfentes.

És ha már itt tartunk, Diana legszebb ékszereit láttad már?

Galéria / 7 kép

7 alkalom, amikor Katalin és Meghan Diana ékszereit viselték

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!