A nap híre: Mihalik Enikő a modellkedés mellett új szakmába kezd

mihalik enikő,mihalik enikő vlog
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Mihalik Enikő hazánk egyik legismertebb és legsikeresebb topmodellje. A szépséges Enikő most új kihívásokat keres, ezért döntött úgy, hogy egy egészen új helyzetben is kipróbálja magát.

Már 12 éve annak, hogy Mihalik Enikő debütált a Chanel kifutóján, és azóta is keresi kegyeit az egész divatvilág. Szinte nincs olyan kifutó, amin ne fordult volna már meg, számtalan címlap van a háta mögött, folyamatosan utazik, a legelegánsabb gálák állandó meghívottja, 9 éve pedig New Yorkba helyezte át székhelyét. Igazi álomélet az övé, gondolnánk mi, ám Mihalik Enikő szerint messze átlagosabbak a hétköznapjai, mint azt sokan képzelik. Persze sokat utazik, de szabadidejében elválaszthatatlan társa kutyája, Charlie, hosszú idő után pedig végre a szerelem is rátalált.

Bár már betöltötte a 31-et, a szakmában még mindig nagyon keresett, ám mostanában úgy tűnik, Enikő új kihívásokra vágyik. Ezért is döntött úgy, hogy felül a közösségi média hullámjára, az Instagram profilját már 170 ezren követik, most pedig vlogot indít:

Eddig sikerült távoltartanom a személyiségen a kameráktól, ám mivel nagyon sokan érdeklődnek az életemről, úgy döntöttem, szeretnék többet megosztani magamból. A vlog rólam fog szólni, a mindennapjaimról, a kedvenc receptjeimről, a beauty tippjeimről, az utazásaimról.

- nyilatkozta Enikő a Mokkában.

Mi pedig ennél csodásabb hírt nem is tudnánk elképzelni. Enikő annyira magával ragadó személyiség, hogy nem is kérdés, állandó nézői leszünk videóinak, na és persze azokat a tuti szépségtippeket is nagyon várjuk!

Te követni fogod Mihalik Enikő vlogját?
Persze, nagy kedvencem Enikő.
Meglátjuk milyen lesz.
Maradjon inkább modell.
Megosztom az eredményt

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!