Megjelent az InStyle téli lapszáma, címlapon Csobot Adél

Megjelent az InStyle téli lapszáma, címlapon Csobot Adél

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra Bianka szerkesztői levelét, és a téli lapszám magazinajánlóját!

Milyen példát követsz, és te magad milyen példát állítasz? A család egészen fiatal korunktól mintával szolgál számunkra, és kiindulóponot adhat, milyen emberekké szeretnénk - vagy pont hogy nem szeretnénk - válni. Lapszámunkban különböző karakterek "eredettörténetét" ismerheted meg, olyan ismert arcokét, akikről eddig talán nem is tudtad, honnan indultak, mi segített nekik abban, hogy elinduljanak azon az úton, ahol most vannak.

Címlapsztárunk, Csobot Adél elmesélte, hogy édesanyja személyében egy erős női példa volt előtte, ami sok szempontból tudott láthatatlan erőként szolgálni az élete alakulásában, valamint hogy milyen leírhatatlan érzés a fiatal anyuka számára, hogy fiai az apukájukkal együtt a tenyerükön hordozzák őt.

Kép

A férfi stílusa rovatunk sztárja, és a #Képesvagyok küzdeni a céljaimért kategória 2023-as díjazottja, Nagy Ervin is őszintén mesélt arról, ami A király, a gróf és a tanár című, róla szóló memoárban is feltárásra kerül: szerelem, gyerekkor, politika, művészet és értelmiségi szerepvállalás. " Szerencsére olyan közegben nőttem fel, és annyira kalandos gyerek-, továbbá fiatalkorom volt, hogy az sztori szinten is megállja a helyét. De nemcsak a történetmesélés volt a célom, hanem a családfa állítás is. Belekerültek olyan dolgok, amelyek egyébként szájról szájra terjednek a rokonok között, ritkán íródnak le, elvesznek a múlt ködében. Jó érzés belegondolni, hogy mindez örökre ott lesz a lányaimnak és a gyerekeiknek bőrkötéses formában." - mondta Ervin.

Kép

Nekem jutott rossz példa és jó is, egy életre kerülendő, és egy életen át dédelgetett emlék és minta is. Mindkét típus meg tud erősíteni, támogatni tud azon az úton, amiből egyszer a saját történeted lesz.

Beszélgess, mesélj, figyelj és kérdezz, őrizzétek és ápoljátok a közös emlékeket, és vágjatok bele az új és új fejezetekbe. Az életednek te vagy a narrátora és a főszereplője, legyél te a követendő példa! Kellemes élménygyűjtést kívánok erre a télre is!

#akarom: A téli szezon nagyágyúit keresd Stílus rovatunkban

Kép

Olajban utazunk - bemutatjuk a téli szezon legjobb szépségápolási termékeit és trendjeit, többek között az évszak nagy slágerét, az olajos termékeket

Kép

Mit találsz még a lapban?

Ünnepi fogások receptjei karácsonytól Valentin-napig, interjú és vagány fotósorozat Rujder Viviennel, cikk a válások tendenciáiról és típusairól, valamint a DINK-életformáról is (két bevétel, nulla gyerek). Tovább nézelődnél? Lapozz bele a lapszámba ITT!

A magazin már kapható az újságosoknál és a kijelölt árushelyeken, de digitális formátumban is megvásárolhatod ITT, vagy elő is fizethetsz az InStyle-ra, ami Magyarország egyetlen, és a világ vezető stílusmagazinja!

Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.