A következő fotók lehetnek a bizonyítékai annak, hogy Margot Robbie-n tényleg plasztikai műtétet hajtottak végre Barbie miatt

A következő fotók lehetnek a bizonyítékai annak, hogy Margot Robbie-n tényleg plasztikai műtétet hajtottak végre Barbie miatt
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Még a legelvetemültebb rajongókat is megosztja Margot Robbie külseje, sokak szerint ugyanis az ausztrál szépség kés alá feküdt, hogy igazán hitelesen tudja eljátszani Barbie főszerepét a filmvásznon.

Mindenki, aki látta a Barbie filmet - vagy legalábbis a trailert -, egyetért abban, hogy 33 éves, Oscar-díjra jelölt Margot Robbie abszolút tökéletes címszereplő, és Hollywoodban nincs más színésznő, aki jobb választás lett volna Barbie megformálására, azonban néhány rajongó által a közösségi médiában elterjedt a pletyka, hogy a sztárnak vajon volt-e némi extra segítségre is szüksége, hogy tökéletesen alakíthassa a szerepét.
Egy ilyen léptékű produkciónál nyilván elengedhetetlen az olyan külső szakemberek által nyújtott segítség, mint a mesterfodrászok, profi sminkesek, és öltöztetők. A film leghűbb rajongói között pedig abban is egyetértés van, hogy ebből a szempontból is igazi remekmű lett a Barbie, azonban sokan úgy vélik, hogy Margot Robbie a plasztikai beavatkozásokat is kihasználta, hogy tökéletes Mattel-baba legyen. Egyes tiktokerek pedig részletes elemzésbe kezdtek Margot külsejét illetően, és előkerültek olyan képek, amik még a Barbie-éra előtt, a Wall Street farkasa forgatása során készültek, az akkor még csak szárnyait bontogató filmcsillagról, majd ezeket összehasonlították a premier alatt készült fotókkal, az interneten pedig indult egy szavazás is az ügy tisztázása érdekében.

A következtetés pedig egyértelműen az lett, hogy sok rajongó szerint Margot például orr- és szemhéjplasztikán, továbbá ajakfeltöltésen eshetett át, mivel az orra, szája és a szemei mérete, valamint azok alakja nagyon másnak tűnik most, mint amilyen karrierje kezdetén volt. A rajongók feltételezését pedig ráadásul több szakember is megerősítette, akik mind azon a véleményen vannak, hogy szembetűnő a változás és Robbie friss plasztikai beavatkozáson eshetett át a Barbie-szerep kedvéért.
Hivatkoztak például az egyik legdrámaibb szerepe, az Én, Tonya forgatásán megörökített külsejére is, továbbá felkerült az internetre jó pár korábbi fotó is, amin egyértelműen nyomon követhető a sztár külsejének alakulása. Egyes véleményvezérek egyből a védelmükbe vették a színésznőt, és szerintük Margot csupán a botox előnyös hatásait élvezi, és nem feküdt kés alá a babaarc kedvéért, inkább az egész históriát rajongói spekulációnak tartják.

Te mit gondolsz, bevállalta Margot a plasztikai műtétet Barbie miatt?

Igen
Nem

Nos, bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy a szőke szépség csodálatosan fest, és nincs olyan szerep, amiben ne látnánk őt szívesen.

És hogy van, hogy nincs semmi baj a plasztikával... íme a kivételek! Avagy híres emberek, akiknek jót tett, hogy kés alá feküdtek!

Galéria / 9 kép

Sztárok, akiknek jót tett, hogy plasztikáztattak

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.