Amanda Seyfried férje nem volt túl boldog a Mamma mia 2 miatt

mamma mia! sose hagyjuk abba,mamma mia,folytatás
Forrás: Pinterest

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

10 évvel az első rész után végre itt a Mamma mia folytatása, amely nem csak nagyon szuper lett, de a színészek életére is erős hatással volt. Különösen igaz ez Amanda Seyfriedre!

Tegnap már premier előtt megnézhetted az elmúlt évek egyik legklasszabb musicaljének folytatását, a Mamma mia! Sose hagyjuk abba című filmet, mától pedig már mindenhol játsszák a mozik is. Mindenki izgatottan várta a bemutatót, hogy végre megtudhassuk, hogyan ismerkedett meg Donna a három férfivel; Billel, Harryvel és Sammel. Az előzetest látva pedig azt is tudni szerettük volna, mi történt Meryl Streep karakterével, hiszen erre nem igazán tértek ki a készítők:

Természetesen nem fogjuk lelőni, mi történt a sztoriban, de annyit elárulunk, hogy nagyon szívhez szóló, vidám film lett a Mamma mia! Sose hagyjuk abba, a dalok pedig ismét fergetegesek lettek. A forgatást egyébként a színészek is nagyon élvezték, ám volt két szereplő, akiknek azért mégsem volt olyan egyszerű a helyzetük. Már az első részben is szerelmespárt alakított Amanda Seyfried és Dominic Cooper, akkoriban pedig olyannyira romantikus volt a helyszín és a hangulat, hogy szépen lassan egymásba szerettek. A kapcsolatuk három évig tartott, ám végül szakítottak, de a Mamma mia! Sose hagyjuk abba kedvéért ismét belebújtak a szerelmespár bőrébe.

Mamma mia! Sose hagyjuk abba,mamma mia,folytatás
forrás: pinterest
A Mamma mia! Sose hagyjuk abba című filmben ismét forrt a levegő a két színész között.

Persze valószínűleg benned is felmerülhet a kérdés: vajon mit szólt mindehhez Amanda Seyfried férje? Hiszen felesége mégiscsak egykori szerelmével játszott együtt a filmben, amivel több csókolózós és ölelkezős jelenet is együtt járt. Nos, a színésznő egy interjúban elmesélte a The Mirrornek, hogy férje, Thomas Sadoski nagyon féltékeny volt a helyzet miatt!

Szerintem ugyanolyan problémái voltak a helyzettel, ami nekem lett volna, ha az ő régi exbarátnőjével lógnánk együtt. Szerintem kicsit úgy volt vele, hogy Dominic még mindig szerelmes belém, úgy, ahogy ő is. De nem ez a helyzet. Azért aranyos. Inkább legyen féltékeny emiatt, mint hogy részéről teljesen rendben legyen a dolog. De szuper volt. Végig támogatott, és imádja a filmet. Nagyon jól kijöttek egymással, amíg forgattunk.

Mert hogy a forgatáson nem csak Amanda Seyfried, hanem férje is ott volt.

Te mit éreztél volna Thomas Sadoski helyében?

Téged zavarna, ha a pasid az exével forgatna romantikus jeleneteket?
Igen, nagyon féltékeny lennék.
Nem, ő már a múlt, nem izgulnék emiatt.
Megosztom az eredményt
Olvasd el ezt is!

Mindentől eltekintve nagyon klassz lett a Mamma mia! Sose hagyjuk abba, erről pedig már a színfalak mögötti fotók is árulkodnak!

Galéria / 7 kép

Fotók a Mamma Mia 2 forgatásának színfalai mögül

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 13 izgalmas gasztroarc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány gasztroarcot!

Kép
Életmód

Májusi horoszkóp: Íme 2 csillagjegy, akire rengeteg pénz vár a hónapban

Itt a havi horoszkópunk! Ilyen lesz 2024 májusa az egyes csillagjegyeknek az asztrológus szerint.