Tudtad? Nem sokon múlt, hogy végül ez a színész kapja Joey szerepét a Jóbarátokban

Tudtad? Nem sokon múlt, hogy végül ez a színész kapja Joey szerepét a Jóbarátokban
Forrás: NBC

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Joey Tribbiani karaktere ma már annyira egybeforrt Matt LeBlanc nevével, hogy elképzelni sem tudjuk azt, hogy a Jóbarátok sorsa másként is alakulhatott volna.

A Matt LeBlanc-nak hála, Joey Tribbiani imádnivaló, humoros karaktere 10 évadon át szórakoztatta a Jóbarátok című sorozat népes rajongótáborát, akik a mai napig képesek újra és újra nekifutni a részeknek, miközben fejből idézik a széria legfrappánsabb mondatait. Azt viszont már kimondottan kevesen tudják, hogy nem sokon múlt, hogy más színész bújjon a szendvicsrajongó olasz bőrébe.

Ahogy az lenni szokott, a Jóbarátokat is egy komoly casting folyamat előzte meg, és bár a többiek viszonylag könnyedén megkapták az áhított szerepet, Matt LeBlanc esetében már nem ment ennyire gördülékenyen a dolog. Az első pár rostán nagyon jól teljesített, az utolsó nagy megmérettetés előtt azonban történt egy kis baleset...

Az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy WC-re kell mennem, de megbotlottam. Arccal előre estem a WC-re és beütöttem az orromat az ülőke aljába, egy nagyobb húsdarabot szakítva ki az orromból. Belenéztem a tükörbe és láttam, hogy vérzem. Azt gondoltam: Ohh, Istenem! El kell mennem az utolsó meghallgatásra és nekem egy nagy, csúnya seb éktelenkedik az orromon.

- mesélte a színész.

A meghallgatás, mint ahogy azt már jól tudjuk, jól sült el és elhalászva a lehetőséget Hank Azaria és Vince Vaughn elől, Matt LeBlanc kapta meg a vágyott szerepet.

És itt jön egy kis csavar...

Évekkel később, a 6. évad 17., Unagi címet viselő részében Joey úgy dönt, hogy mivel a kávézóban az állása nem fizet túl jól, így részt vesz egy orvosi kutatásban. Még az sem állhat útjába, hogy a programhoz egypetéjű ikreket keresnek, inkább felbérel egy Carl nevű színészt erre a kamu-iker szerepre, aki persze kicsit sem hasonlít rá.

A Carl-t játszó Louis Mandylor neve pedig azért érdekes, mert sokáig esélyesként tartották számon Joey szerepére. A készítőket azonban annyira meggyőzte Matt stílusa és humora, ahogy életre keltette a karaktert, hogy pár casting után már biztosak voltak abban, hogy megtalálták a tökéletes jelöltet. Ám az ausztrál Louis se panaszkodhat, ugyanis a sorozatok világában egész szép karriert futott be és a mai napig aktívan filmezik.


És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

10 sztár, aki szerepelt a Jóbarátokban, de tuti nem tűnt fel

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 13 izgalmas gasztroarc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány gasztroarcot!

Kép
Életmód

Májusi horoszkóp: Íme 2 csillagjegy, akire rengeteg pénz vár a hónapban

Itt a havi horoszkópunk! Ilyen lesz 2024 májusa az egyes csillagjegyeknek az asztrológus szerint.

Kép
Szépség

10 elavult frizura, ami a legszebb nőket is elcsúfíthatja - ezek jönnek helyettük divatba!

Idén több kedvenc frizuratrendünk vált elavulttá, bár az is igaz, hogy a listán akad néhány előnytelen fazon is, amiért nem kár...

Kép
Stílus

4 ruhafazon, ami már nem lesz divatos a következő hónapokban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezek között a friss ruhaötletek között is tuti találsz majd új kedvenceket.

Kép
Sztárok

24 színész a Harry Potter-filmekből, akik már nincsenek közöttünk

Kereken húsz évig forgatták a filmeket, sajnos a szereplők közül sokan nem láthatták már a történet végét a vásznon.