Magyar fiú a Coca-Cola nemzetközi kampányfilmjében - VIDEÓ

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Már látható Fenyvesi Zoltánnal aka wheelchairguy-jal az idei Coca-Cola karácsonyi reklámfilm, ami nyolc másik európai országban is fut, úgyhogy igazán büszkék lehetünk Zolira! :)


Fenyvesi Zoltán, azaz wheelchairguy szerepel a Coca-Cola karácsonyi reklámfilmjének idei verziójában, a sárga Combino- és a Kelenföldi pályaudvar-jelenet mellett egy baráti társaság középpontjában tűnik fel Zoli az ünnepi szpotban.
Ki is az a wheelchairguy? Fenyvesi Zoltán egy 23 éves, jóképű főiskolás fiú Budapestről. Az ő története nemcsak azért különleges, mert például már a New York-i maratonon is részt vett vagy mert különösen kedveli a divateseményeket, esetleg épp azért mert filmben szerepel, hanem azért, mert ő mindezt úgy teszi sikeresen, hogy kerekesszékben ül születése óta.


„Tele vagyok tervekkel, nyitott vagyok az új dolgokra és pozitívan szemlélem az életet. Ezek a tulajdonságok nagyon hasonlítanak ahhoz, amit a Coca-Cola is képvisel. Kiskoromban egyébként mindig vártam karácsony táján, hogy a tévében felbukkanjon a Coca-Cola karaván. Az, hogy szerepelhetek az idei karácsonyi reklámfilmben, leírhatatlan örömet szerzett nekem. Felfoghatatlan, hogy ilyen élményben lehetett részem. Itthon nagyon kevés esetben bukkan fel mozgáskorlátozott bármilyen reklámban, ezért is nagy dolog ez az idei karácsonyi reklámfilm számomra” – mondta el Fenyvesi Zoltán, a wheelchairguy.

Kép

A részben Magyarországon forgatott karácsonyi reklámfilm nemcsak hazánkban látható már, hiszen a film adaptációja Bulgáriában, Romániában, Horvátországban, Ausztriában, Olaszországban, Görögországban, Csehországban és Szlovákiában is fut.
A tavalyihoz hasonlóan idén szintén a „Fontos, hogy tudd, mi az boldoggá tenni…” kezdetű Takács Nikolas karácsonyi dal a reklámfilm zenéje. A Boldoggá tenni című Nikolas-dal eredeti verziója egy igazi amerikai klasszikus, a Make Someone Happy Jimmy Durante-tól.

5 MAGYAR KLIP, AMIRŐL NEM GONDOLTAD VOLNA, HOGY HAZÁNKBAN KÉSZÜLT.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.