Lady Gaga feltűnik a DC univerzumban, ahol Harley Quinnt fogja alakítani

Lady Gaga
Forrás: Jamie McCarthy/Getty Images

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A Joaquin Phoenix által játszott karakter visszatér és vele egy jól ismert szereplő is a DC univerzumából.

Már nem is olyan furcsa, hogy eltérő karakterábázolások jól megférnek egymás mellett a rajongók szívében, sőt, kedvükre hasonlíthatják őket össze. Joker első megformálóinak egyike a legendás Jack Nicholson volt, de feledhetetlen alakítást nyújtott Heath Ledger is, akinek az volt az utolsó szerepe az életben.

Aztán különleges új színt vitt Joker karakterébe Jared Leto is az Öngyilkos osztag című filmben, de ezzel párhuzamosan megérkezett Joaquin Phoenix merőben más, mély és megrázó Joker alakítása is, amiért el is nyerte az Oscar-díjat a színész.

Nem csoda, hogy Todd Phillips rendező sikere (12 Oscar-jelölés és 2 szobrocska) életre is hívja a második részt, aminek alcíme Folie à Deux, ami egy közös téveszmére utal, méghozzá Joker és Harley Quinn esetében. A szőke gyilkost Margot Robbie tette ikonikussá a mozivásznon, ám Todd Phillips folytatásában a szerep Lady Gagáé lesz. És nem ez az egyetlen ínyencség, ami kiderült a második résszel kapcsolatban, hanem az is, hogy állítólag egyfajta musical lesz a Folie à Deux. Ami lássuk be, illene egy téveszmés pszichopata agyszüleményei közé.

A további részleteket egyelőre titok fedi, még azt sem hozták nyilvánosságra, hogy Phoenix elvállalta -e ismét, hogy Joker bőrébe bújik, de elég valószínűtlen, hogy nélküle elkészülne ez a folytatás.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Filmek, amelyek a mentális egészség témáját járják körbe

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Stílus

Utazz velünk a múltba: Nosztalgikus fotók a MET-gála történetéből

Május 6-án kerül megrendezésre a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum adománygyűjtő estje, ismertebb nevén MET-gála, ami az év egyik legnívósabb és ruhák szempontjából minden bizonnyal az egyik leglátványosabb sztáreseménye.

Kép
Sztárok

„Az egész olyan, mint egy idióták parádéja” - 8 híresség, akit nem látnak szívesen a MET-gálán (és nem is szívesen mennének el)

A MET-gála nem minden hírességnek van benne a top 10-es programlistájában - sőt még a top 1000-ben sem.

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!