A tökéletes szőke titka! Egy termékcsalád és egy világosítási technika a L’Oréal Professionneltől, ami forradalmasítja a hajfestést

A tökéletes szőke titka! Egy termékcsalád és egy világosítási technika a L’Oréal Professionneltől, ami forradalmasítja a hajfestést

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Veled is megesett már, hogy hajfestés után a végső színeredmény nem olyanra sikeredett, mint azt szeretted volna? Esetleg az eddig egészséges hajad töredezetté vált? Itt a megoldás!

Az Ioanninai Egyetem közreműködésével folytatott 7 évnyi kutatás után a L’Oréal Professionnel felfedezte, hogy mindezért a hajrostok belsejében lerakódott fémrészecskék, azon belül is elsősorban a vízből származó réz okolható. Hajfestés, balayage szolgáltatás vagy szőkítés során ezek a fémrészecskék reakcióba lépnek az oxidálószerrel és a legtöbb esetben ez vezet a megbízhatatlan színeredményekhez, valamint a haj töredezéséhez.

Kép

A Glicoamine csodája!

Létezik azonban egy Glicoamine névre hallgató molekula, amely képes semlegesíteni a fémeket. Elég apró ugyanis ahhoz, hogy képes legyen célzottan a hajrostok belsejében felhalmozódott fémrészecskékre hatni. És pontosan ez az a molekula, amely a L’Oréal Professionnel új Metal Detox kezelésének és otthoni termékeinek a magját adja.

Kép

A szóban forgó kezelést itthon is tesztelte és már alkalmazza is a L’Oréal Professionnel Nagykövetei és Oktatási csapata, hiszen a gyakorlatban tapasztalt eredmény lenyűgöző. A hajtöredezés kockázata jelentősmértékben csökkent, a színeredmény tökéletesen megbízható lett és a termékek semmilyen módon nem befolyásolják a szőkítés mértékét vagy a hajfestékek pigmentjeinek lerakódását. A kezelés tartósabb színeredményeket és intenzív fényt biztosít, de nem csak azoknak ajánlott, akik festik a hajukat.

A L'Oréal Professionnel Metal Detox-ot fontos és véleményem szerint szükséges időközönként vegyileg nem kezelt hajon is használni, mert a vízből a fém részecskék ugyan úgy megtapadhatnak egy natúr hajon, mint a festett vagy szőkített hajon. Nem szükséges minden alkalommal, azonban időközönként használva a hajápolásunk hatékonyságát tudjuk vele növelni.

- Dudás Attila – L’Oréal Professionnel Nagykövet

Szőkének lenni még sosem volt ilyen egyszerű!

Ahogy szokták mondani, hogy a ruha divatban a méret eltalálása az egyik legfontosabb, úgy a szőke hajszíneknél a vendéghez legjobban illő árnyalat eltalálása számít igazán. Rengeteg szőkítési termék, festék és színező közül tudunk már választani a L'Oréal Professionnel termékei közül. Azonban fontos tudnunk, hogy mihez nyúljunk a professzionális eredmény eléréséért! A szőke hajat profi szakemberre kell bíznunk, aki biztosan tudja, hogy a hajunk számára mely termék a legideálisabb a hatékony és kíméletes eredmény eléréséért.

- Dudás Attila – L’Oréal Professionnel Nagykövet

Legyen szó a most oly népszerű francia balayage-ról, vagy épp merész, szinte fehér szőkéről, a L’Oréal Professionnel megújult szőkítő termékcsaládjával a vendégek szőke hajjal kapcsolatos összes kívánságát gond nélkül megvalósítják a L’Oréal Professionnel szalonjaiban.

A Francia Balayage-t a leginkább egy jó sorozathoz tudnám hasonlítani, amit nézve egyre jobban összeáll a kép, és persze hiába van vége, mindig lehetne folytatni és még izgalmasabbá tenni. Ennél a technikánál minél többször jön el a vendég annál különlegesebb lesz a hajának színe. Hiszen egy - egy szőkített tincs mindig egy kicsit máshova kerül, más árnyalatot kaphat. Ez nem azt jelenti, hogy csíkos lehet a frizura, mindössze egy sokkal multi dimenzionáltabb összképet kaphatunk.

- Dudás Attila – L’Oréal Professionnel Nagykövet

Hogy mire képes a megújult és egyben új termékekkel bővült Blond Studio termékcsalád, és hogy a szőke minden árnyalata gyönyörű lehet a Metal Detox kezeléssel karöltve, azt most be is bizonyította a L’Oréal Professionnel Nagyköveti és Oktatási csapata - nézd meg galériánkban, hogyan alakultak át kezeik között a modellek!

Galéria / 10 kép

L’Oréal Professionnel Nagyköveti Kollekció

Megnézem a galériát

Amennyiben te is szeretnéd kipróbálni a Metal Detox szalonszolgáltatást vagy esetleg felkeltette az érdeklődésed a Francia Balayage, keresd meg a hozzád legközelebb eső L’Oréal Professionnel szalont a Salon Expert weboldalon.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.