Ezért kellene kutyabaráttá tenni minden irodát: a kollégák is imádni fogják, ha betartjátok ezeket a szabályokat!

Ezért kellene kutyabaráttá tenni minden irodát: a kollégák is imádni fogják, ha betartjátok ezeket a szabályokat!
Forrás: Unsplash/Pavel Herceg

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ha van kutyád és nyolcórás irodai munkád is, ez a cikk neked szól!

Kezdjünk néhány érdekes ténnyel, köztük azzal, hogy a COVID19-nek és a hosszú hónapokon át tartó karanténnak köszönhetően immár minden második magyar háztartásban kutya is él a családtagok között. Erről még az Állatorvostudományi Egyetem tájékoztatott 2022 januárjában, így meglehet, azóta még magasabb ez a szám. Akkor azt becsülték, nagyjából hárommillió eb él velünk, ami a világ más országaival összehasonlítva is egy elég magas arány.
Csoda, hogy az utóbbi évben a kutyaiskolák és kutyapanziók mellett sorra nyílnak a kutyanapközik, kutyaóvodák? Ha esetleg nem tudnád, mire való az utóbbi kettő, segítünk: olyan gazdik adják le ide a kutyusaikat, akik fixen, kötött munkaidőben dolgoznak, ami akár 8-10 óra távollétet is megkövetelhet tőlük. Azt azonban nem szeretnék, ha kedvencük az egész napot egyedül, magára hagyva töltené. Csodásan hangzik, igaz? Sajnos azonban egyelőre a legtöbb ilyen szolgáltatás elég drága, így csak kevesen engedhetik meg maguknak, de szerencsére azonban sok munkahelyen már a vezetőség is sokkal nyitottabb, így hirtelen megszaporodtak a kutyabarát irodák is.

Nincs többé magányos kutya

„Nálunk például azért döntött úgy a vezetőség, hogy legyen kutyabarát az irodánk, mert van olyan kolléga, akinek van kutyája. Egy átlagos, 8 órás munkanap plusz az utazás rettenetesen sok idő egy kisállatnak egyedül. Szerencsére nálunk már magától értetődő, ha egy kollégának olyan háziállata van, aki szépen viselkedik közösségben, bejöhet hozzánk. Mindennap van bent nálunk kutya és mindenki imádja, még az állásinterjúkon is részt vesznek olykor, szóval nem árulunk zsákbamacskát” – mesélte a 26 éves Viktória, aki maga is gyakran beviszi magával a kiskutyáját, Mandulát a budapesti irodába, ahol dolgozik.

Nézd meg galériánkban, milyen érvek szólnak még a kutyabarát munkahelyek mellett, illetve milyen szabályokat érdemes ilyenkor meghozni!

Galéria / 4 kép

Tudj meg mindent a kutyabarát irodákról!

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.