Videoklip

Kép
Sztárok

Ezt látnod kell: Itt az új Taylor Swift videó, a Bad Blood!

Elképesztő videóklippel rukkolt elő tegnap este az amerikai Billboard Music Awardson Taylor Swift! Jessica Alba, Selena Gomez, Cindy Crawford, Ellen Pompeo, Gigi Hadid, Zendaya, Cara Delevinge és még fél Hollywood tűnik fel a szexi, egyedi videóban. Erről tuti nem akartok lemaradni!

Kép
Sztárok

Trokán Nóra a Cloud 9+ új videoklipjében debütált

A Cloud 9+ új videoklipjének főszereplője nem más, mint nagy kedvencünk, Trokán Nóra.

Kép
Életmód

Bogi a miénk is - Egy lemezborító története

Duplaörömmel indítjuk a pénteket: a héten megjelent Bogi Feels So Right című dalának videoklipje, hamarosan pedig az új kislemez, amelynek borítóképe nem más lett, mint az InStyle Bogiról készített fotója.

Kép
Stílus

A hét legviccesebb videója: Kristen Stewart és Anne Hathaway fiúnak öltözött

Tapsvihar jár Jenny Lewis-nak, aki bearanyozta keddi napunkat azzal, hogy megjelentette új videóklipjét, a ” Just One of the Guys”-t, a The Voyager című albumáról. A Lewis által rendezett klip, amiben sztár barátai, Kristen Stewart, Anne Hathaway és Brie Larson is szereplenek, egyszerűen fantasztikus. És nagyon-nagyon vicces.

Kép
Életmód

Programajánló: Pet Shop Boys Budapesten!

Nem mondanám különlegesnek a zenei ízlésemet, de egy biztos: egy-egy előadótól általában nem a legnagyobb slágert szoktam kedvencemnek választani. Kamaszkorom nagy favoritja a Pet Shop Boys “Domino Dancing” című dala lett, és számtalanszor képzeltem el, hogy én vagyok az a nagyon csinos lány a videoklipből. Brunner Ágnes ajánlja.

Kép
Életmód

A Csillagainkban a hiba legjobb videoklipjei

Hatalmas sikerrel vetítik a magyar mozik az elmúlt évek legszebb filmjét, a Csillagainkban a hiba című drámát.

Kép
Életmód

Marge új kislemezzel jelentkezik

Átfogó vizuális és zenei megújulása, az Eurovíziós Dalfesztivál hazai dalversenyére tett izgalmas kitérője és Stronger című videoklipjének megjelenése után az InStyle-ban is bemutatott Marge új kislemezzel jelentkezik és színes fellépésekre készül.

Kép
Promóciók

PANDORA ESSENCE COLLECTION ékszerek Alicia Keys és Foxes új videoklipjében

Hamarosan a magyar mozikban is megtekinthető lesz A csodálatos Pókember 2 című film Marc Webb rendezésében, melynek betétdalát Alicia Keys adja elő.

Előző oldal